2777
2789
عنوان

لیست سفید و سیاه من برای جراحان بینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 62977 بازدید | 300 پست

من تهران پیش مجتبی کلینی عمل کردم 😭 هیچوقت حلالش نمیکنم قبل عمل با چرب زبونی گفت خیلی خوب میشه اصلا از احتمالات حرف نزد ولی الان بعداز ۲بارعمل سوراخهای بینیم قرینه که نیست تازه بعدعمل ترمیم ازپشت گوشم غضروف گذاشته وبینیم کاملا کجه وقوز داره😭😭 میگه ب من ربطی نداره تیغه بینیت کج بوده بینیت گوشتی بوده استخون نیس که تغییر نکنه بعدشم تو بیمارستان امضا کردی که همه احتمالات قبول داری🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهران پیش مجتبی کلینی عمل کردم 😭 هیچوقت حلالش نمیکنم قبل عمل با چرب زبونی گفت خیلی خوب میشه اصلا ...

عزیزم امیدوارم بهتر بشی متاسفانه دکترای اشغال مثل ابن دکتر زیادن خیلی ناراحت شدم...

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

عزیزم امیدوارم بهتر بشی متاسفانه دکترای اشغال مثل ابن دکتر زیادن خیلی ناراحت شدم...

یکم روی روحیه تون کار کنید همچنین شکایتتون رو تا دیوان عالی ببرید جلو مهم تیست قبول احتمالات رو امضا کردید مهم اسیبیه که این ادم بهتون زده دیوان عالی شاید کارتون طول بکشه ولی امیدواری هم داره پیشنهادی که میتونم بهتون بدم اینه البته باید کمی وقت بذارید. یه مدت اطراف مطبش بصورت نامحسوس با مریضهاش ارتباط برقرار کنید و یه شکایت نامه گروهی درست کنید امضا کنید اگر تنها نباشید و شاکی های دیگه ای هم داشته باشه مطمین هستم نتیجه میگیرید

دیروز یکی از نی نی سایتیهایی که بینی ش رو با محی عمل کرده بود و من ازش پرسیده بودم که راضیه یا نه جواب داده بود که : بینی خودمو باز کرد داد دوباره همونو داد بهم.

سلام وقتتون بخیر ببخشید این لیست دکترایی که نوشتید واقعا تحقیق کردید و کارشون خوبه؟نه اینکه ناراضی ن ...

سلام بله همه رو از روی تحقیق نوشتم نظر شخصی خودمو زیاد اعمال نکردم 

من پیش محمدرضا بیگدلی عمل کردم خدایی کارش خوبه و ناراضی های کمتری داره

برید مطبش بشینید چندروز مراجعه کننده هایی ک جراحی شدن هم زیاد میان و میبینید

کلا هردکتری رو خواستید بفهنید چندروز برید مطبش و کاراشو ببینید

من پیش محمدرضا بیگدلی عمل کردم خدایی کارش خوبه و ناراضی های کمتری دارهبرید مطبش بشینید چندروز مراجعه ...

سلام . خیلی هم عالی. کی عمل کردید چقدر هزینه کردید ؟