2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رای دادم عزیزم. میشه بگی گلاشو چطو درست کردی؟؟؟

خیلی ممنونم 

یه تاپیک زدم در موردش اما بازم براتون توضیح میدم عکسش رو هم تو اون تاپیک میتونید ببینید

من با کاغذ کشی درست کردم کاغذ کشی رو به عرض ده سانت بریدم بعد اونو ۵ تیکه کردم ۵ تیکه رو روی هم گذاشتم  و مثل اینکه باد بزن درست میکنم تاش میکنیم و بعد از وسط با یک نخ بستم چون میخکوب نداشتم من با نخ بستم بعد تاش کردم و بکی یکی کاغذ ها رو باز کردمشون

قربونت عزیزم. زحمت کشیدی😘😘

خواهش میکنم انصافا خیلی قشنگ میشه این دفعه می خوام تم رنگین کمان درست کنم این استند رو اونقدر دوستش دارم گذاشتم روی بوفم هی میرم میام میگم به به چه قشنگه خخخ ادم یه چیزی رو خودش درست کردنی خیلی میچسبه ادم کلی ذوق میکنه

خواهش میکنم انصافا خیلی قشنگ میشه این دفعه می خوام تم رنگین کمان درست کنم این استند رو اونقدر دوستش ...

دقیقا. میخوام واسه تولد دخترم درست کنم. انشالله که بتونم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
دقیقا. میخوام واسه تولد دخترم درست کنم. انشالله که بتونم. 

انشال... می تونید خیلی راحته با دستمال سفره ها هم میشه درست کرد بازم هر سوالی داشتین در خدمتتون هستم