2777
2789
عنوان

چرا پسره انبلاکم کرده

371 بازدید | 23 پست

یارو بعد ۳۶ روز ک از همه جا بلاکم کرده بود 

این بار فقط ار اینستا انبلاکم کرده. پیجشم قفله  

واتساپ و تلگرام هنوز بلاکم 

رل هم زده حس میکنم ولی چرا؟؟

من بودم کات میکردم

مگه اسکلم بشینم منتظر بمونم که انبلاک کرده یا نه

به  تار مومم نمیگرفتمش

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خا سوال شده واسم

چون یا میخواد اذیتت کنه یا ببینه مهم براش اهمیت داری که بمونی بپاش بازم یا ن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دلیلش برام سوال شد

چه اهمیتی داره، ۲ تا دلیل می‌تونه داشته باشه که هر دوتاشم برای تو نباید مهم باشه.

یا دنبال وصل دوباره هستش

یا دنبال دل سوزوندن که ببین رفتی هیچی نشد و از تو بهترش رو دارم...

چون یا میخواد اذیتت کنه یا ببینه مهم براش اهمیت داری که بمونی بپاش بازم یا ن

اره فک کنم همینه ک میخواد ببینه پیام میدم بهش یا ن 

چون شب تولدشم انبلاکم کرد باز بلاکم کرد 

ولی اخه یارو رل زده

چه اهمیتی داره، ۲ تا دلیل می‌تونه داشته باشه که هر دوتاشم برای تو نباید مهم باشه.یا دنبال وصل دوباره ...

دومی ک نیست 

چون پیجش قفله و مشخص نیست 

و اینک طرف رله الانننن رلشو میشناسم دیشبم دیت بودن 

ولی خب چرا پنج شیش روزه منو انبلاک کرده 😐

کنجکاوی کنی و پیام بدی و بپرسی...اتفاقاً چون میشناسیش احتمال دوم قوی‌تره

خب اون طرف نمیدونه ک من فهمیدم رله

من فقط حدس میزنم با اون رله چون توی ماشین مشابه ماشین اون دیدمش ولی خب احتمالش قویه

شک نکن، می‌خواد بهش پیام بدی

من پیام نمیدم محاله 

من چون عاشقش بودم رفت میدونی؟

دید هر کاری کنه بازم میمونم ب پاش خیالش راحت شد 

من چون اولین رابطم بود بچگی کردم دوماه اصرار کردم بیادش💔🥲دوماههههههههه الان دیگ ۳۷  روزه بهش پیام ندادم

من پیام نمیدم محاله من چون عاشقش بودم رفت میدونی؟دید هر کاری کنه بازم میمونم ب پاش خیالش راحت شد من ...

امیدوارم، ما دخترا خیلی الکی خودمون رو میندازیم تو دست و‌پای این پسرا و دلمون دست مای و بازیچه شون میشه

امیدوارم، ما دخترا خیلی الکی خودمون رو میندازیم تو دست و‌پای این پسرا و دلمون دست مای و بازیچه شون م ...

اصلن بهش پیام نمیدم 

اون سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم 

من بهش گفتم وابسته بشم دبگ نمیتونم اوکی شم گفت بم اعتماد کن 

الان فهمیدم رل زده ینی احتمال۹۵ درصد رل زنه اونم با دختری ک پارسال همین موقه مسخرش میکرد

خلاصه حتی اگ بمیرمم دیگ بهش پیام نمیدم فقط برام سوال شد چرا انبلاکم کرده