2777
2789
عنوان

شده تو عروسی خیلی نزدیکاتون خیلی زشت شین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5057 بازدید | 83 پست

اره واي 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه من بودم  آرایشگر احمق رژ زرشکی زد هی گفتم بهم نمیاد من گندمی م .رنگهای کم رنگتر بزن قبول ...

خخخ

این دوست من لاغره

عینهو یه زن معتاد شده بود!!!حالا فکر کن خودش سفید صورتش برنزه و دور چشماش کامل سیاه.چشماش شده بود مثل موش کور

از موهاش هم نگم دیگه

یه سالن تو سعادت آبادم رفته بود 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

آره تو عروسی پسر خواهرم . عروسی شهرستان بود منم آرایشگاهها رو نمی شناختم بهشون گفتم از بهترین آرایشگاه اونجا واسم وقت بگیرن . قبل از آرایش به طرف گفتم آرایش لایت می خوام و رژ تیره هم بهم نمیاد . 

بعد نذاشت خودمو تو آیینه ببینم تا کارش تموم شد . وقتی خودمو دیدم می خواستم زااار بزنم . رژگونه قهوه ای با رژ تیره وحشتناک کرده بود شکل سوء تغذیه ای ها شده بودم

هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .

من تو همه عروسیا خداروشکر خوشگل و عالی میشم

تازه ارایشگاهی میرم که مامانم و خواهرم میگن کارشون خوب نیست و راضی نیستن

ولی منو همیشه عالی درست کرده

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
خخخ این دوست من لاغره عینهو یه زن معتاد شده بود!!!حالا فکر کن خودش سفید صورتش برنزه و دور چشماش کا ...

منو فقط پررنگ کرده بود پشت چشمام . لبم 

کرم روشنه 😑😑😑😑

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

منم عروسي يكي از فاميلا از چند ماه پيش لباس دوخنم 

ارايشگره بدون سشوار موهامو درست كرد تا اخر شب موهام چسبيد كف سرم تو عكسا شبيه اسميگل ارباب حلقه ها افتادم انگار گاو ليس زده موهامو🙈🙈🤣🤣🤣🤣

میشه کپی کرد از روش؟

اره گلم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
من تو همه عروسیا خداروشکر خوشگل و عالی میشم تازه ارایشگاهی میرم که مامانم و خواهرم میگن کارشون خوب ...

شماازبندگان برگزیده خدایی:-)

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
منم عروسي يكي از فاميلا از چند ماه پيش لباس دوخنم  ارايشگره بدون سشوار موهامو درست كرد تا اخر ...

😂😂😂😂😂منم تو عقد داداشم اینجوری بود‌البته وسط تابستون هم بودااااا