2777
2789
عنوان

شده تو عروسی خیلی نزدیکاتون خیلی زشت شین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5057 بازدید | 83 پست

من عقد خودم به حدی زشت شوه بودم که تمام عکسارو پاره کردم فقط یکی دوتا نگه داشتم

فیلم هارو هم یه جا گم و گور کردم دستم بهشون نرسه 

یعنی خاااااااااک تو سر ارایشگره 😥😥😥

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه ها میدونستین اروپایی ها تو عروسیاشون دخترای جوون که اصلا ارایش نمیکنن اگرم بخوان ارایش کنن یه رژ خیلی کم رنگ با یه ریمل خیلی یواش😁استفاده میکنن تو یه مصاحبه از مردم دیدم دخترا میگفتن اینجاها دخترا تا پوستشون صافه  و پیر نشده هیچ کرمی نمیزنن تو سن بالا که داره چروک میشه از کرم و پنکیک استفاده میکنن امیدوارم یه روزی ماام ازین فرهنگا پیدا گنیم اما اینجا از سن خیلی کم از پنکیک و کرم پودرایی که خیلی زود پوستو چروک میکنه و اکثرا تقلبین اسفاده میکنن😐اینه فرهنگ ما

چون بیشتریا نوشته بودن ارایش غلیظ کردن عروسیا یادم افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا خواهرام تو عروسيم خيلي بد شده بودن آرايششون خيلي غليظ بود شينيوني كرده بودن كه خيلي زنونه بود خواهرام هي گفته بودن دخترونه باشه ولي خيلي بد شده بودن

اصلا عكسايي كه انداختيمو دوست ندارن ببينن😂

فکر نکنم زشت تر از من واسه عروسی دختر عموم شده باشی من شبیه جادوگرا شده بودم 😆😆😆 بیخیال غصه نخور ...

آره منم دقیقا شکل جادوگر شدم،یه عالمه پول هایلایت داده بودم خانوم جوری درست کرد موهامو که اصلا هایلایتمم دیده نمیشد،اصلا داغونم من واااای چرا به اینا مدرک میدن

تیکر به وقت سزارین
اولش خوب بود ولی تا اومدم از ارایشگاه بیرون شروع کرد به ماسیدن و بهم ریختن یعنی تا برم اتلیه همش داغ ...

اشکال نداره عزیزم.دیگه گذشت🙂خواهر منم خودش خشکل بود خدایش همه توقع داشتن معرکه بشه اما داغونش کرده بودنا😄

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

من توعقدپسرخالم آرایشگره شبیه لولو درستم کرده بود.

ابروهای فوق پهن،کوتاه،مشکی

لنزطوسی

خط چشم جادوگری

سایه دودی

رژگونه آجری

رژ جیگری

کرم پودر رنگ ماست

شینیون لانه کلاغی😢

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
یه کم سخته و زمان میبره چند بار تو خونه واسه خودت امتحان کنی قلقش دستت میاد

باشه عزیزم.ممنونم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
اشکال نداره عزیزم.دیگه گذشت🙂خواهر منم خودش خشکل بود خدایش همه توقع داشتن معرکه بشه اما داغونش کرده ...

عزیزممم بنده خدا اخه ادم دیگه یادش نمیره هروقت یادش میافته اعصابش بهم میریزه

هر چه دلم خواست نه آن میشود ، آنچه خدا خواست همان میشود
عزیزممم بنده خدا اخه ادم دیگه یادش نمیره هروقت یادش میافته اعصابش بهم میریزه

اره میدونم.کلا مراسم عروسیش یه چیزی بوجود میاد که اعصاب ادم خرد بشه.منم روز عروسیم دختر عموم فدت شد عروسی خلوت شد.تا اخر همرم تو ذهنمه