بچه ها میدونستین اروپایی ها تو عروسیاشون دخترای جوون که اصلا ارایش نمیکنن اگرم بخوان ارایش کنن یه رژ خیلی کم رنگ با یه ریمل خیلی یواش😁استفاده میکنن تو یه مصاحبه از مردم دیدم دخترا میگفتن اینجاها دخترا تا پوستشون صافه و پیر نشده هیچ کرمی نمیزنن تو سن بالا که داره چروک میشه از کرم و پنکیک استفاده میکنن امیدوارم یه روزی ماام ازین فرهنگا پیدا گنیم اما اینجا از سن خیلی کم از پنکیک و کرم پودرایی که خیلی زود پوستو چروک میکنه و اکثرا تقلبین اسفاده میکنن😐اینه فرهنگ ما
چون بیشتریا نوشته بودن ارایش غلیظ کردن عروسیا یادم افتاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوتا خواهرام تو عروسيم خيلي بد شده بودن آرايششون خيلي غليظ بود شينيوني كرده بودن كه خيلي زنونه بود خواهرام هي گفته بودن دخترونه باشه ولي خيلي بد شده بودن
فکر نکنم زشت تر از من واسه عروسی دختر عموم شده باشی من شبیه جادوگرا شده بودم 😆😆😆 بیخیال غصه نخور ...
آره منم دقیقا شکل جادوگر شدم،یه عالمه پول هایلایت داده بودم خانوم جوری درست کرد موهامو که اصلا هایلایتمم دیده نمیشد،اصلا داغونم من واااای چرا به اینا مدرک میدن