2777
2789
عنوان

شده تو عروسی خیلی نزدیکاتون خیلی زشت شین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5057 بازدید | 83 پست

من عروسی داداشتم خیییییلی زشت شده بودم الانم یادم میوفته اعصابم بهم میریزه

اه اه اه

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
من تو عروسی خودم انقد زشت شده بودم که همه میگفتن چرا این شکلی شدی    

اخیییییی عزیزم.خب چرا؟مگه خودتدن ندیدن تو اینه که همدن موقع تغیرش بدین

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من تو عقد خودش بدترین چیزی بود که بتونی تصورشو بکنی یعنی هنوز موندم آرایشگرش دقیقا چی تو ذهنش ...

نکنه من بودم 

آرایشگر احمق رژ زرشکی زد هی گفتم بهم نمیاد من گندمی م .رنگهای کم رنگتر بزن قبول نکرد😤😤😤😤😟😟😟😟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

آره سر عقد خواهرم شبیه پشمک حاج عبدالله شده بودم آخه تو اون ابروهای پر کلی مداد هم کشید طرف آرایشگره 😂 خواهر کوچیکه ام رو هم شبیه عروسک چینی درست کرده بود کرم پودر ده درجه روشن تر از پوستش رو ماله کشی کرد رو صورتش 😁 ما هم هر دو کم سن و سال عقلمون نرسید بپرسیم علت اینکه ما رو شبیه دسته بیل درست کرد چی بود؟🤔

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

من عروسي خواهر شوهرم انقد بچه ام شلوغ كرد بيخيال شينيون شدم بعد اومدم مادر شوهرم گفت تو چرا خودت رو قشنگ نكردي حالم گرفته شد بع ديد خيلي حرف بدي زده گفت البته ساده هم قشنگه البنه جاريمم كه خيلي خوشگل شده بود اخر شب شوهرش غيرتي بازي الكي در اورد عروسي رو كلا كوفت كرد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من عروسی داداشم شبیه یه خانم 50 ساله شده بودم د رحالی که الان که حدود 40 سالم هست همه بهم میگند بهت میخوره 34 ساله باشی اون موقع 30 سالم بود رنگ مش ام هم خیلی بد بود فیلم هاشون و عکس ها را نگاه نمیکنم

خدایا شکرت

عروسی خودم یه لعبتی شده بودم که نگو. خاک بر سر ارایشگرم. عکسامو و فیلممو قایم کردم کسی نبینه

فکر کنید توی پاتختی فامیلهای داماد میگفتن آخی عروس خودش خوشگله ها دیشب چرا اونجوری بود

من صورتم ميبينه كي عروسيه هر چي جوش مجلسي هست ميزنه 

اصلا نميدونم انگار اين عضو از بدن شعور داره خودشو با جوش مزين ميكنه انگار ن انگار من بايد براش تصميم بگيرم 😐😒

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

تو عروسی پسردایی شوهرم که همه هم باکلاس بودن ومن تازه عروس بودم و اولین عروسی بود که میرفتم به قدری زشت شدم😢 که یه دونه عکس هم نگرفتم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

من که بارها این بلا به سرم اومده.ارایشگرها یه مدل ارایش کردن رو بلدن که اونو واسه همه به کار میبرن غافل از اینکه شاید این مدل به همه نیاد. اعصاب خودتو ناراحت نکن با گذشت زمان یادت میره ولی من هیچ وقت فیلم اون مجالسی رو که ارایشگرها منو افتضاح درست کردن رو نگاه نمیکنم.الان هم خودم ،خودمو ارایش میکنم خیلی هم بهتره والا

عروسی جفت خواهر بزرگام،مثل لولو شده بودم! 😂😂😂 یادش بخیر‌. تازه سر یکیشون چااااقم شده بودم لباسم به تنم بد بود، اصلا داغونا...حالیمم نبود.یکیش واسه ۱۰سال پیشه،یکیشم واسه ۷سال پیش.😅

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
عزیزم ازامضات خوشم اومد👍👍

عزیزمی گلم...بفرست واسه همسریت

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹