2777
2789
عنوان

امشب خونه مادرشوهرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 36 پست
چقدر خوب که اینقدر قلبت مهربونه .. احتمالا اونم منظوری نداشته یا از جای دیگه ناراحت بودهماشاءالله ان ...

قربونت بشم مرسی

اره ناراحتیش رو که میدونم از کجا بوده از دیشب که تو عروسی شباش بیشتری دادم اون ناراحته که کم داده و ازم دلخور هس

و گرنه رابطه مون مثل دوتا خواهر هس

قربونت بشم مرسیاره ناراحتیش رو که میدونم از کجا بوده از دیشب که تو عروسی شباش بیشتری دادم اون ناراحت ...

ان شاءالله خدا حفظتون کنه💚

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قدیم خالم با همین خواهرم با هم جاری شدن بعد من آمدم با پسر خالم که شوهر خواهرم عموش میشد ازدواج ...

خدا برا هم نگهتون داره انشاالله همیشه خوش و سر کیف باشید

یه چیزایی فهمیدم یه چیزایی دیگه هم بعدا با تلاش میفهمم😅

خدا برا هم نگهتون داره انشاالله همیشه خوش و سر کیف باشیدیه چیزایی فهمیدم یه چیزایی دیگه هم بعدا با ت ...

ممنون عزیزم‌

زیاد فکر نکن  اگه بخوام بیشتر بگم هنوز هم هس که بیشتر گیچ میشی ولی بیخیال😂😂😂

منم بهش گفتم خاله جان اولین بار آمدی خونه مادرشوهر مهمون هستی امشب نباید کمک کنی

بسیار کار درستی کردی عزیزم.گاهی ادما رفتارهای نسنجیده ای انجام میدن.شاید نیتی نداشته معمولا خواهرشوهر ها احساس مالکیت خونه پدرشون دارن نسبت به عروس

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم