2777
2789
عنوان

امشب خونه مادرشوهرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 36 پست
من بودم شاید چیزی نمیگفتم چون خونه مامانشه.شایدم با خنده میگفتم حالا ایشون تازه عروسه شما هم یه کمک ...

من خودم وقتی خونه مامانم هستم معمولا نمیزارم عروسیمون کاری انجام بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حرصش اينطوري متلك انداخته 

كه هواي اونو نداشته باشي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من خودم وقتی خونه مامانم هستم معمولا نمیزارم عروسیمون کاری انجام بده

میدونم. من کلا هرجا مهمونی میرم میگم میزبان زحمت کشیده و حتما کمک میکنم تا جایی که اجازه بدن.

واسه همین میگم اگه جای تو بودم چون خونه ی مامانشه چیزی نمیگفتم که یه وقت مامانش نگه همه ی زحمتارو من کشیدم دخترمم ظرف بشوره عروسا فقط بخورن

چطور خواهرزادت جاریت شد؟ازدواجشون سنتی بود یا نه

ما کلا خیلی پیچ در پیچ هستیم

خواهر زاده ام با برادر شوهرم دختر عمو و پسر عمو هم هستن

شوهر با بابای عروس باجناق هم هستن و عموش هم میشه😂😂😂

میدونم. من کلا هرجا مهمونی میرم میگم میزبان زحمت کشیده و حتما کمک میکنم تا جایی که اجازه بدن.واسه هم ...

نه عزیزم من از ظهر اینجا بودم کمک هم بودم تا آخر 

آخ دلم میخواد یه ماشین ظرفشویی واسه مادرشوهرم بخرم از این استرس ظرف شستن راحت شم 😂

همیشه به شوهرم میگم ان شاءالله دستت باز شد یه ماشین ظرفشویی واسه مامانت بخر گناه داره اذیت میشه 

ولی در واقع واسه خودم میخوام 😁😂

چطور خواهرزادت جاریت شد؟ازدواجشون سنتی بود یا نه

ازدواجشون سنتی نبود . عاشق همدیگه بودن .خواهر زاده ام سنش کمه ۱۸ سالش هس 

یه خواستگار خیلی خوب براش میاد

منم میدونستم برادر شوهرم دوسش داره بهش گفتم براش خواستگار آمده اینم به دخترعموم پیام میده که من خیلی وقته دوست دارم ...

ما کلا خیلی پیچ در پیچ هستیمخواهر زاده ام با برادر شوهرم دختر عمو و پسر عمو هم هستنشوهر با بابای عرو ...

میشه توضیح بدی بخدا هنگ کردم یعنی خواهرت دخترشو داده به جاریش شوهر شما و شوهر خواهرتون باجناق هستن خب مگه اینا چی هم میشن گیج شدم

خیلی از خانواده ی شوهرت راضی بودی که خواهرزادتو معرفی کردی؟

اره واقعا خیلی خوبن

مادرشوهرم خالم میشه 

۳ تا پسر داره هر سه تا دسته گل

شوهرم تکه .واقعا ازش ممنونم به خاطر تربیت پسراش

میشه توضیح بدی بخدا هنگ کردم یعنی خواهرت دخترشو داده به جاریش شوهر شما و شوهر خواهرتون باجناق هستن خ ...

ببین قدیم خالم با همین خواهرم با هم جاری شدن 

بعد من آمدم با پسر خالم که شوهر خواهرم عموش میشد ازدواج کردم

برادرشوهر با دختر خواهرم ازدواج کرد

که اون چرخه خاله و جاری تکرار شده