2777
2789

من ویارونه پیشکشش مادرشوهرم وقتی فهمیدباردارم یه زنگ بهم نزدتبریک بگه آخه توشهرغریبم توماه چهارمم وقتی رفتیم خونشون چنین دعوایی شدکه میخواست منوازخونش بیرون کنه خاک توسرم بااون شوهرکردنم😐😐

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
لابدم خانواده دختر باید ببرن😐اخه تواین مملکت همه چی برعهده خانواده دختره فقط حقوحقوق قانونی واسه پس ...

عزیزم خانواده دختر برای دخترشون میبرن فقط 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم مادر دختر و هم مادر پسر میتونن ببرن.دلبخاهی هست..... من خاله هامم واسم میاوردن..زنمو و زندایی حت ...

عزیزم،جشن ویارونه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دورازجونتون .خدانکنه. اینجوری نگید. میدونم حستونو. خب یه سری خانواده ها رسمه. بیشتر خانواده های امر ...

قربونت عزیزم .من ک باردار بودم تقریبا توی نه ماه دو بار سی نفریشون رو دعوت کردم تازه بضیاشون ۳ یا ۴ شب هم خونه ام میموندن .اونا اگه خیلی تو فکر من بودن که ایقد تو زحمت نمینداختن منو ویارونشون پیشکش😁.

خدایا حاجت همه رو براورده کن این ماه❤

دیشب مادرشوهرم برام آورد.  اش رشته و آجیل و میوه و چندرقم ترشی مربا لواشک لبو کلم شور دلمه شکلات شیره انگور  و چندتا خرت و پرت دیگه. همه تزیین شده 

یسریا مهمونم دعوت میکنن مهمونام خوراکی میارن برا زن حامله ولی ما رسم نداریم خداروشکر 

من تازه دوماهمه. اولین عروسم. اولین نوه

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗