2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم رسم نداریم بنظرمم رسم خوبی نیست چیه این همه مزاحم مردم شدن من بچه خواستم من ویار دارم بقیه چکار کنن مگه واسه اونا میارم که ویارونه بیارن!

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

ویارونه یعنی ،اوایل بارداری میوه های فصل و نو برونه و خوراکی و چند مدل غذا و اجیل و این چیزا میارن دور همی یه جشن کوچیک میگیرن که البته رسم نیس 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

نه والا هنوز نشستن جلوم هم خوردن و محلم ندادن توقعی ندارم اما زن باردار بو قورمه سبزی بهش بخوره بعد به رو خودتم نیاری خیلیه

اما نه کسی از اینکارا نکرد برا من اشکالم نداره میگذره دیگه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

جشن ویارونه منظورشه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
میشه بگین اصلا چی هست من اصلا نشنیدم

خانمای باردار تو ماه اول ویار سخت میگیرن و بوی غذا فوق العاده اذیتشون میکنه ...تو اون دورام ادم دلش ی چیز بخصوص میخاد...مثلا من دلم حلیم میخاست ولی خودم نمیتونستم بپزم...بنابراین مادر گلم پخت و اورد برام😍😍😍ب این میگن ویارونه.

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
کوفتونه برام اوردن😑😑

دورازجونتون .خدانکنه. اینجوری نگید.

میدونم حستونو. خب یه سری خانواده ها رسمه. بیشتر خانواده های امروزی دیگه یا رسم نیس یا فراموش شده برای صرف اقتصادی خانوادشون.

ناراحت نشید دوس جون. فدای سرتون.

ویارونه یعنی ،اوایل بارداری میوه های فصل و نو برونه و خوراکی و چند مدل غذا و اجیل و این چیزا میارن د ...

لابدم خانواده دختر باید ببرن😐اخه تواین مملکت همه چی برعهده خانواده دختره فقط حقوحقوق قانونی واسه پسر و خانوادشه و زبون درازش😜😝