2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم جشن ویارونه. استارتر خود ویارونه نظورش بود..جشنشو نمیدونم

عکسایی که دوستان فرستادن مربوط به جشن ویارونست عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عکسایی که دوستان فرستادن مربوط به جشن ویارونست عزیزم

عکسارو من ندیدم اون لحظه عزیزم...بچه ها گفتن ویارونه یه منم گفتم...البته این مرسوم تره تا جشنش😲😲😲😲

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
عکسارو من ندیدم اون لحظه عزیزم...بچه ها گفتن ویارونه یه منم گفتم...البته این مرسوم تره تا جشنش😲😲😲 ...

آره بابا،واقعنم مسخرست جشنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عکسارو من ندیدم اون لحظه عزیزم...بچه ها گفتن ویارونه یه منم گفتم...البته این مرسوم تره تا جشنش😲😲😲 ...

سمت تبریز خیلی رسم سنگینی دارن برا ویارونه

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
😂😂😂پیگیر مادرشوهری

خخخخخ

آخه واسه عروسیم هیچ کاری نکردن بخدا

منم چون خیلی ساده و با حیا بودم هیچی نگفتم 

بعد از شش سال زن عموهای شوهرم بهم گفتن که اون موقع ک عقد کردین مادرشوهرت گفته اگه از زسم و رسوم چیزی پرسید نگین بهش

خیلی حرصم درومده

حالا میخام تلافی کنم

خدایا مرسی

اینو چی میگید خخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که فعلا به کسی نگفتم باردارم به مادرشوهرم بگم اول یه دعوا را میندازه که چرا زود نگفتی بعدش هعی می‌خوان شکم آدمو زیر نظر بگیرن ویارونه هم فک نکنم بدن خودم آلو میخرم میخورم   

خدایا شکرت  

خعى روزگار من رفتم خونه مادر شوهرم مرباى به درست كرده بود همونجا يكم خوردم هى گفتم خوشمزست من عاشق مرباى به ام نكرد يكم جا كنه بهم بده 😄 ولى خواهر شوهرمم همونجا بود داشت  مربا هريج درست ميكرد بهم داد