2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی کردین خودتون یا اطرافیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 133 پست
شاید پف نداشته و لازم نبوده

داشت بالای چشاش ولی کم بود نه اینکه شما میگین اذیت میشین یا کور میکنه آدمو،نه

ولی توی عکس انداختنی بد میشد کاملا مشخص میشد

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که من دیدم برعکس چشماشون باز شده و بزرگتر وخوشگلتر. اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی. همین خا ...

جوکر دیدم ولی نمیدونم کدومشه

الان چرا زنداداشم من اونجوری شده خودشم پشیییمون شده 

داداشم هم عصبی

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

برام می‌پرسی بدجور دنبال دکتر خوبم

عزیزم به نظرم عجله نکن. چشم پزشک من گفت بزار بعد 40 سالگی. گفت قبل از 40 برمیگرده . فقط چند سال خوب میشه بعد همون آش همون کاسه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه عکس جدیدتر گذاشتم ببین خیلی رو مخمه

درکت میکنم. اما خیلی هم بد نیست. قشنگی. من خودم وقتی نظر دکترو شنیدم گفتم فعلا صبر کنم و اینکه دوستم 4 سال اینا میشه انجام داده الان برگشته باز. برا همون صبر کردم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم من انجام دادم دکتر خیلیییی مهمه دکتر من متاسفانه ۳ ساله فقط بلفارو انجام میداده تازه کاره ترسید از منو خوب برنداشت

مادرمو گفتیم بیشتر بردار برداشته از گوشه بیشتر برداشته اشتباهی الان چشما مامانم زشت شده 

داداشم پیش یکی دیگه انجام داد تخصص نداشت ولی خیلی با تجربه بود خیلییی خوب برداشته اما چون پیر بود حوصله نداشت ریز بخیه بزنه بخیه ها داداشم یکم جاش مونده