2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی کردین خودتون یا اطرافیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 133 پست

این عمل رو انجام ندادم اما خواستم بگم بلفارو فقط پیش جراح اکولوپلاستی انجام بدین گول این شارلاطان ها رو نخورید 

مخصوصا جراح های عمومی و پوست و..که خودشون هم حتی انجام نمیدن و  به تکنسین اتاق عمل میسپارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام انجام داد. عالی بود عالی. تو سن 32 سالگی. خیلی خوشگل شد.الان حس میکنم بعد 4 سال برگشته دوباره. منم خیلی دوس دارم عمل کنم. اما فعلا جراتشو ندارم و گذاشتم برای بعد. میترسم برگرده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

والله زنداداشم من انجام دادن ۱۶تومن شد تو ونک

بخدا چشاش بزرگ و کشیده بود الان چشاش جمع شده 

هر کی میبینه ناراحت میشه لیزری هم کرده

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

والله زنداداشم من انجام دادن ۱۶تومن شد تو ونکبخدا چشاش بزرگ و کشیده بود الان چشاش جمع شده هر کی میبی ...

اونایی که من دیدم برعکس چشماشون باز شده و بزرگتر وخوشگلتر. اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی. همین خانمه تو زیرخاکی بازی میکنه تو جوکر هم بود. میبینین تو جوکر چه خوشگل شده بود. بلفارو کرده بود. زناون رییس جهاد رو میگم تو سریال

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اسم دکترش رو میدونی؟تا تبلیغ کنا نیومده شما واقعیا اسم دکتر بگین🙁

الان حضور ذهن ندارم عزیزم. اسمشو گفته بود