الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مرسی عزیزم حالا یه عکس جدید میزارم ببین احساس میکنم جدیدا پف چشام بیشتر شده
آره راس میگه. چشمات قشنگه در کل.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فقط میگم دکتر خوب و تمام ببین سر نخارون از پول چون سنتم کمه حیفه برداره بد عمل کنه من اون دکتری که میخواستم برا ۶ ماه بعد نوبت میداد هرچی هم میگشتم دکتر خوب پیدا نمیکردم نمیدونم والا شهر به این بزرگی چرا دکترای زیباییش خوب نیستن
ترس ندارد عمل سره پایین فقط دکتر خوب آدم بشناسند گول تبلیغات نخوره
من خاهرم هم انجام داده. فقط پلک بالارو . پایینش پف داره. یکم نامیزون شده. الان منم موندم پایین هم انجام بدم یا فقط بالا. برا شما هم پایین پلکتون هم پف داره.