2777
2789

سلام دوستان من کیک و شیرینی زیاد میپزم اما اولین بارم بود که کیک یزدی پختم

تخم مرغ ماست گلاب روغن مایع را با هم زدم تا کرم رنگ شد😍

ارد را سه بار الک‌کردم پکینگ پودر و هل را ریختم‌توش و به مایع اضافه کردم 😍

کپسولهای کیک را گذاشتم تو قالب ( میترسیدم تو هواپز جرقه بزنه ولی نزد😁) دو سوم پر کردم‌که بعد پف نزنه بیرون 

۱۲ دقیقه ۱۸۰ درجه پختم 

باید روش کنجد میزدم که چون نداشتم خلال پسته ترافل و نارگیل ریختم🙈 

هواپز ۷ لیتری شارپ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اابته من نصف کردم‌ولی برا پنج‌کپسول باز کلی زیاد بود باید یک چهارم بزنم اینبار چون هواپز بیشتر جا نداره و اینم خمیرش بمونه پف میخوابه باید چند بار پخت🙈😁😍

این خیلی راحت و خوشبو شد پفشم خوب بود 🌱

عزیزم ممنون بابت کار قشنگت که دستورشو گذاشتی

من  تاحالا کیک درست نکردم، این کپسولارو همینجوری میشه بزارم رو سینی فر یا باید قالبم بخرم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم ممنون بابت کار قشنگت که دستورشو گذاشتیمن تاحالا کیک درست نکردم، این کپسولارو همینجوری میشه بز ...

خواهش گلخانم 🌹 من یبار تو این کپسولا کوکو سبزی پختم اونوقتا قالب کیک یزدی نگرفته بودم البته نمیریزه بیرون ولی خیلی باز و تخت میشه🙈

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز