2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آینده داره آره به نظر من در آینده با این وضع اقتصادی به یکی از بهترین شغل ها تبدیل میشه حالا ببین کی ...

دلیلت چیه؟

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
آینده داره آره به نظر من در آینده با این وضع اقتصادی به یکی از بهترین شغل ها تبدیل میشه حالا ببین کی ...

عزیزم شما نمیدونی در حال حاضر حقوقش چقدره ؟

بهم میگن برو نصفی ، نصفی میگن نرو حقوقش خیلی کمه

موندم چیکار کنم

دلیلت چیه؟

حقوق دانشجویی داره اولا 

بعدش هم از اول شغل داری 

وضع اقتصادی مملکت میبنی هر روز داره چطوری میشه ولی همچنان حقوق معلما سرجاشه و از هر جا شده باید حقوق معلما رو باید پرداخت کنه 

دولت به دبیران و معلمان برای خرید خونه و اینجور چیزا وام میده به راحتی 

اگه توانایی ش میبنی داری برو. و مسائل چادر و حجاب. من خودم با چادر مشکلی ندارم ولی نمیتونم کلاس اد ...

من خودم با چادر مشکلی ندارم ، خانواده مشکل دارن 😂

بعد ی سوال چادر و حجاب چ ربطی داره ؟ 

عزیزم شما نمیدونی در حال حاضر حقوقش چقدره ؟بهم میگن برو نصفی ، نصفی میگن نرو حقوقش خیلی کمهموندم چیک ...

اولین حقوق دانشجویی که واریز کردن ۳۰ تومن بوده خودم شنیدم 

حقوق سه ماه رو یه جا دادن 

هر ماه ۱۰ تومن هس اونم حقوق دانشجویی اگه رتبه بندی بشی بیشتر میشه بستگی داره به رتبه و معدل و شهری که توش داری زندگی میکنی 

مثلا تو شهر های محروم حقوق دانشجویی فک کنم ۱۵ تومنه البته حالا کسریات هم داره 

من خودم با چادر مشکلی ندارم ، خانواده مشکل دارن 😂بعد ی سوال چادر و حجاب چ ربطی داره ؟

برای فرهنگیان باید توی دانشگاه حجاب داشته باشی.  وگرنه اخراج میشی. حتی مصاحبه هم با چادر امکان قبولی بیشتره. 

اولین حقوق دانشجویی که واریز کردن ۳۰ تومن بوده خودم شنیدم حقوق سه ماه رو یه جا دادن هر ماه ۱۰ تومن ه ...

مرسی عزیزم 

آها بعد شما نمیدونی ک حقوق استخدامی چقدره ؟