2777
2789

همیشه دغدغه شستشوی به موقع لباس‌ها رو دارم. خیلی وقت‌ها لباس‌ها زیاد می‌شن و مجبور می‌شم از لباس‌های تمیز استفاده نکنم. به نظرتون چطور میشه شستشوی لباس‌ها رو مدیریت کرد که همیشه لباس تمیز داشته باشیم و وقتی مهمون داریم، به مشکل نخوریم؟ شما چطور این کار رو انجام می‌دید؟

هرروز ماشین روشن میکنم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لباس زیاد کثیف میشه هر روز لباس بشور یا یک روز درمیون بشور 

به محض خشک شدن هم زود تند سریع لباس هایی که اتو میخان رو اتو کن مابقی رو خیلی شیک و قشنگ تو کمد ها بچین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وای هر روز؟ پر میشه یعنی؟

بله

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه روز مشکی

یه روز رنگی

یه روز روشن

گاهی پیش میاد روزی دوبار روشن میکنم

چون همسرم هرلباس و فقط یه بار میپوشه نهایتا دوبار اونم اگر مثلا یع بلوز دوساعت تنش بوده یه بار دیگه میپوشه و تمام باید شسته بشن

لباسهای ادم‌معمولا دو دسته ن لباسهای مهمونی و بیرون و لباسخونگی،خوب آدم لباس خونگی شو که لازم نداره واسه مهمونی دو سه روزی یه بار که  جمع میشه میشوره ،لباس مهمونی م و بیرونم تا از مهمونی و بیرون میاد اگه کثیف باشه سریع میشورم آویزون میشه تو کمد همیشه آماده است ،به جرات میگم تو این همه سال نشده‌جایی بخوایم بریم لباسمون کثیف بوده باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت