2777
2789
عنوان

الان چیکار کنم

242 بازدید | 18 پست

صبحی شوهرم ی حرف خیلی زشت جنسی به خواهرم زد فوش نبود کنایه جنسی بدی بود ک معلومه از شهوت و چشمه بده منم عصبی شدم انداختمش بیرون و گفتم دیگ حق نداری بیایی تو خونم خرج بچه هات رو میدی و دیگ نزدیک ما نمیشی انقدر ازت عذاب کشیدم کافیه دیگه تحمل ندارم به خانوادمم چشم حرومی کنی 

اصلا قهر و دلخوریم و اهمیت نداد و رفت منم از حرص کلی پیام کلایه نوشتم ولی جواب هیچ کدوم رو نداد و فقط گفت ادم بخاطر ی حرف زندگیش رو خراب نمیکنه 

منم نوشتم فقط حرف نبود من ازت دلم پر پره میدونم این فقط حرف نبوده و نیت واقعی دلت بوده دیگه جوابم رو نداد

شب ساعت یک اومد جلو در و توقع داشت راش بدم منم راش ندادم دوتا دونه حرفای عاشقانه نوشت مثلا خر بشم راش بدم منم دلم سوخت نوشتم الان کجایی  جوابم رو نداد تاکه ساعت نزدیک چهاره الان یه بند زنگ میزنه و پیام میده که در رو باز کنم بیااد خونه منم جوابش رو ندادم لامپا هم خاموش کردم 

چیکار کنم ؟راش بدم یا نه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا. من ۲۹سالمه ولی الان بگم راش نده بعد. به حرف ما زندگیت خرابشه خدا از ما میگذره؟

زندگیم خراب هست جدی خودم تصمیم گرفتم کلا راهش ندم تتوخونم تهش  میره داد خواست طلاق میده یا به غلط کردن میافته دیگ

زندگیم خراب هست جدی خودم تصمیم گرفتم کلا راهش ندم تتوخونم تهش میره داد خواست طلاق میده یا به غلط کر ...

خب راهش نده 

وای من شوهرم همچین باشه اتیشش میزنم

تف به ذات هرچی ادم چشم چرون پست که به خانوادشم رحم نمیکنه

خواهر. تو خونواده اونم هست 

ولش کن مرتیکه چش هیز رو