2777
2789
عنوان

کسی قرص ملاتونین مصرف می‌کنه

3666 بازدید | 22 پست

من مشکل خواب دارم سالهاست ی مدت دکتر روانپزشک برام قرص نوشته بود اما در طول روز بیحال و خواب‌آلود میمونم میخوام ملاتونین بخرم نمی‌دونم چه مارک و چه دزی خوبه اگه کسی استفاده کرده تاثیر داشته بگه ممنونم‌🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساله میخورم یعنی رو دست این قرص نیست خواب عمیق که هیچی متوجه نشی نداره اونجوریم نیست خیلی بخوابی یا بیدار شی بعد خواب آلود باشی 

من زیر زبونیشو میگیرم عالیه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من ملاتونین شرکت رازک دوز ۳ البته ممکنه بهت نسازه من فقط این شرکت بهم میسازه

مرسیی عزیزم .چقدر قبل خواب باید بخورم؟ وقتی بیدار میشی بیحال و خوابالو نیستی؟اخه من بچه دارم اگه بچه کوچیک نداشتم همون‌قرصم رو می‌خوردم ولی اینجوری رسیدگی به بچه ۴ساله برام سخته عصبی میشم وقتی خوابم میاد 

مرسیی عزیزم .چقدر قبل خواب باید بخورم؟ وقتی بیدار میشی بیحال و خوابالو نیستی؟اخه من بچه دارم اگه بچه ...

عزیزم تقریبا یک ساعت قبل خوابت بخور بیین ممکنه اصلا این مدل و شرکتش بهتون نسازه مثلا من چندتا شرکت مختلف گرفتم فقط این شرکت بهم ساخت یا خالم هم میخوره به اون فقط خارجیش میسازه به نظرم یه ورق بگیر شما فعلا امتحان کن اگر ساخت بهت بخر بازم همین شرکت رازک

چرا خابالو هستم ولی قهوه میخورم درست میشه اره واقعا با بچه کوچیک سخته اگر تونستی نسکافه یا چایی بخور خواب از سرت بپره

چه قرصی عزیزم میشه اسمش رو بگی یا عکس بدی

بفرما عزیزم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عزیزم تقریبا یک ساعت قبل خوابت بخور بیین ممکنه اصلا این مدل و شرکتش بهتون نسازه مثلا من چندتا شرکت م ...

من اینقدر بدخوابم که حتی اگه ظهر کاپو شرکتی بخورم شب خوب نمیخوابم دیگه!!🥲

من اینقدر بدخوابم که حتی اگه ظهر کاپو شرکتی بخورم شب خوب نمیخوابم دیگه!!🥲

منم دقیقا همینجوریم قهوه فوری میخورم

نه با قرص خوابت میبره حالا اگه تونستی نسکافه صبح بخور یا چایی کافئینش کمتره فکر کنم