2777
2789
عنوان

کسی قرص ملاتونین مصرف می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3701 بازدید | 22 پست
مرسییی 😍 از کجا میشه خرید داروخانه‌ها دارن؟میگم بعداز بیداری خواب‌آلود نمیمونی؟من پسرم کوچیکه هنوز ...

اره عزیزم 

خدا حفظش کنه😍نه اصلا این مدلو بگیر شب ی ساعت قبل خواب بذار زیر زبونت آب شه ، روز بعد اصلا کسل و خوابالود نمیشی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام من خود ملاتونین هستم خدمت رسیدم 

من روی افراد مختلف تاثیر متفاوتی میذارم 

مخصوصا اگه از من طولانی مدت مصرف کنی پوستت کلفت میشه و باید دوز بیشتر بخوری 

کسایی که میگرن دارن نباید در مصرف من زیاده روی کنن 

در کل من عارضه خاصی ندارم خیالتون راحت 

اگر برای اولین دفعات منو میخورین ظرف نیم ساعت خوابآلوده میشید 

ممکنه ۱ـ۲ ساعت به خوابتون اضافه کنم بستگی به بدنتون داره 

خیر من باعث اختلال کارهای روزمره نمیشم در این حد خواب آور نیستم فقط احساس خواب آلودگی رو ایجاد میکنم

سوال دیگه ای هست؟

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

با سلام من خود ملاتونین هستم خدمت رسیدم من روی افراد مختلف تاثیر متفاوتی میذارم مخصوصا اگه از من طول ...

😍😍 اوخییی 

مشکل من هم به خواب رفتنه هم اینکه زیاااد بیدارمیشم شاید هر یک ساعت از خواب میپرم و خواب با کیفیتی ندارم روز بعد از درست نخوابیدن سردرد می‌گیرم