2777
2789

شکمم سرد بود منم حوله داغ برای چند ثانیه گذاشتم رو شکمم برش داشتم الان فهمیدم خوب نیست برای جنین میترسم چیزیش بشه چیکار  کنم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمی کنم چیزی بشه باز از دکتر یا ماما سوال کن

یعنی با اینکه یکبار اونم برای چند ثانیه گذاشتم برش داشتم خطرناکه 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

چند. ماه اقدام بودی؟ 

حین اقدام استرسم داشتی تو زندگیت؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

آن شاالله که چیزی نمیشه..ولی دور از جون اگه لکه بینی گرفتی اصلا نترس و برو متخصص زنان برات شیاف یا آ ...

یک ساعت پیش بود این کار اشتباه رو کردم الان خداروشکر نه لکه بینی دارم نه ترشح 

چند. ماه اقدام بودی؟ حین اقدام استرسم داشتی تو زندگیت؟

مآه دوم اقدامم بود کلن آدم استرسی هستم 😔

از حالا به مدت یک عمر دلهره ها شروع میشه نکنه چیزیش بشه

آره والا همین طوره همش تا یه خورده یه چیزی میشه من شروع میکنم به فکر فرو رفتن که چی میشه 

مآه دوم اقدامم بود کلن آدم استرسی هستم 😔

عه.. کلا تو ژندگیت زیاد استرس داری؟ یعنی شدید؟ 

اضافه وزنم داری؟ تنبلی تخمدان چی؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️