2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم هفته ششم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 40 پست

نه تو فکر نباش این که مهم نیست ولی دیگه انجامش نده...کلا گفتم عزیزم...من خودم الان باردارم هفته ۳۳ هستم...تو هشت هفته لکه بینی گرفتم رفتم متخصص بهم آمپول و شیاف داد خوب شدم...ولی زن همسایم رفت بهداشت گفته بود بهش مشکلی نیست بیچاره دور از جون شما بچش سقط شد....خواستم بهت بگم که اگه دور از جون هر مشکلی داشتی برو متخصص زنان نه بهداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو فکر نباش این که مهم نیست ولی دیگه انجامش نده...کلا گفتم عزیزم...من خودم الان باردارم هفته ۳۳ ه ...

بله عزیزم درست میگید منم چند ماه پیش خارج رحمی بود بارداریم خیلی سخت گذشت بهم ایندفعه خدا دوباره بهم لطف کرده این نعمت قشنگش رو بهم داده می‌سپارم بخدا خودش نگهدارش باشه 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
عه.. کلا تو ژندگیت زیاد استرس داری؟ یعنی شدید؟ اضافه وزنم داری؟ تنبلی تخمدان چی؟

تنبلی تخمدان یه خورده داشتم و اضافه وزن نه گلم ولی استرس تا دلت بخاد 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
بله عزیزم درست میگید منم چند ماه پیش خارج رحمی بود بارداریم خیلی سخت گذشت بهم ایندفعه خدا دوباره بهم ...

ان شاالله سالم و سلامت بغلش بگیری عزیزم...خدا حافظش باشه همیشه...سعی کن همیشه آیت الکرسی بخونی به برای سلامتی نی نی 

گلم سوالای منو جواب میدی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ان شاالله سالم و سلامت بغلش بگیری عزیزم...خدا حافظش باشه همیشه...سعی کن همیشه آیت الکرسی بخونی به بر ...

مرسی عزیز دلم چشم حتما 

گلم سوالای منو جواب میدی

بله گلم جواب دادم