2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم هفته ششم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 40 پست
تنبلی تخمدان یه خورده داشتم و اضافه وزن نه گلم ولی استرس تا دلت بخاد

منم شب و روزم با استرس سپری میشه... درد استرس ریخته تو پام سرم درد میکنه گاهی از استرس

منم تنبلی خفیف دارم... اضافه وزنم داذم ۶ ماهه اقدامم دعام کنید

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شب و روزم با استرس سپری میشه... درد استرس ریخته تو پام سرم درد میکنه گاهی از استرسمنم تنبلی خفیف ...

چشم عزیزم از ته دلم دعا میکنم خدای مهربون دامنت رو سبز کنه و نی نی سالم و صالحی بهت ببخشه من گلم چند ماه پیش باردار شدم خارج رحمی بود خدا خیلی مهربونه توکل کن به خودش بسپار به خودش به وقتش بهت میده دلم روشنه واست 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
عزیزم چیزی نمیشه نگران نباش. اون انقدر کوچیکه و جاش گرمه که این گرما رو حس نکرده نگران نباش این نگرا ...

آخه شکمم خیلی خیلی داغ شد ترسیدم بعد از اینکه حوله رو برداشتم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
چشم عزیزم از ته دلم دعا میکنم خدای مهربون دامنت رو سبز کنه و نی نی سالم و صالحی بهت ببخشه من گلم چند ...

میگن استرس باعث میسه باردار نشی و یه خاطر همین میترسم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

میگن استرس باعث میسه باردار نشی و یه خاطر همین میترسم

آره گلم درسته منم موقع اقدام کلن زدم به بی خیالی و الان همش استرس و نگرانم 

مطمین باش چیزی نشده اون که همین زیر پوستت نیست که گرما به این زودی روش اثر بذاره.

مرسی عزیزم انشاالله همینه باشه که شما میگید به امید خدا چیزی نشده باشه