❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم شب و روزم با استرس سپری میشه... درد استرس ریخته تو پام سرم درد میکنه گاهی از استرسمنم تنبلی خفیف ...
چشم عزیزم از ته دلم دعا میکنم خدای مهربون دامنت رو سبز کنه و نی نی سالم و صالحی بهت ببخشه من گلم چند ماه پیش باردار شدم خارج رحمی بود خدا خیلی مهربونه توکل کن به خودش بسپار به خودش به وقتش بهت میده دلم روشنه واست
چشم عزیزم از ته دلم دعا میکنم خدای مهربون دامنت رو سبز کنه و نی نی سالم و صالحی بهت ببخشه من گلم چند ...
میگن استرس باعث میسه باردار نشی و یه خاطر همین میترسم
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️