2777
2789
عنوان

جراحی اسکولیوز

115 بازدید | 8 پست

برادرزاده ام جراحی اسکولیوز داشته ۱۱ صبح رفته اتاق عمل ۱۰شب  اومد بیرون هنوز بیهوشه

عکسشو تو اتاق ریکاوری دیدم دلم براش کباب شد 

میشه یه صلوات  برا خوب شدنش بفرستید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. میشه لطفا از وضعیت برادرزاده اتون بگید؟ عملش خوب بود؟ جراحش کی بود؟ الان میتونه راحت حرکت کنه؟

سلام جراحی عالی بود خداراشکر الان یمدته دیگه همه ی کاراشو خودش انجام میده 

۲۷ آذر عمل شد الان هم قد کشیده هم حالش خیلی خوبه 

جراحش دکتر حسن قندهاری  فوق تخصص جراحی ستون فقرات بود

سلام جراحی عالی بود خداراشکر الان یمدته دیگه همه ی کاراشو خودش انجام میده ۲۷ آذر عمل شد الان هم قد ک ...

خداروشکر 

چندسالشونه؟ 

پس چرا منو میترسونن میگن بعد عمل دیگه نمیتونی خم و راست بشی😢

خداروشکر چندسالشونه؟ پس چرا منو میترسونن میگن بعد عمل دیگه نمیتونی خم و راست بشی😢

۱۸سال

چرت و پرت میگن البته دوره ی نقاهتش طولانی بود تقریبا یک ماهی کمک لازم داشت ولی الان عالیه برا هیچکاری کمک نمیخواد

۱۸سالچرت و پرت میگن البته دوره ی نقاهتش طولانی بود تقریبا یک ماهی کمک لازم داشت ولی الان عالیه برا ه ...

چقدر خوب😍

البته من هم سنم بالاتره هم انحرافم زیاده

43 سالمه و انحرافم از 50 رد کرده ولی دکتر مهدوی گفت با این حجم فعالیت (بچه داری و...) بهتره سه ماه بری آب درمانی و دوباره بیای ویزیت تا درمورد عمل تصمیم بگیریم. 

نمیفهمم دلیل این تاخیر رو که باعث افزایش انحراف هم میشه 

چقدر خوب😍البته من هم سنم بالاتره هم انحرافم زیاده43 سالمه و انحرافم از 50 رد کرده ولی دکتر مهدوی گف ...

برادرزاده ی منم انحرافش خیلیییی شدید بود

انشالله که شما هم عمل خیلییی خوبی داشته باشید و راضی باشید از عملتون