بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیگه یه شب یه دقیقه طولانی تره چه خبره مگه کلی خرج و هزینه کنیم ؟ 😐🤔🚶♀️
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
خوب جالب نیست برام. که بخاطر یک شب زمستان کلی خودم و اذیت کنم😅اونم یک شب هست مثل شب های سرد زمستان. من و همسرم هر دو درونگرا هستیم و کلا این چیزها برامون جالب نیست. حوصله ی جمع هم نداریم
یلدا رو آدم باید پول داشته باشه و دور هم جشن بگیره ماکه هیچکدومو نداریم .همینجوری که امشب بود شب یلداهم همینطوره برامون.در کل حوصله اینچیزا رو ندارم جشن مشنو. .خودمون تو خونمون میشینیم فیلم میبییم شام میخوریم و تنقلات .بی دردسر و حرف و حدیث
شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار