2777
2789

زنگ زدم به ۱۴۸۰ اشغال بود ده دیقه منتظر موندم

واقعا دارم دیوونه میشم چیکار کنم خدایا با کی حرف بزنم هیشکی نیست حالمو بفهمه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متولد ۷۹؟

بله

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
بگو میشنوم

دیشب فهمیدم با یه زنه شوهر و بچه داره

باهم قرار میزارن 

باهم حرف میزنن

نمیدونم چیکار کنم فعلا به روش نیاوردم

ی چیزی بگم حالا ممکنه بعضیا بهم حمله کنن 

بشین درموردش با شوهرت مفصل حرف بزن 

بگو از خیانتت پشیمونی و فقط جهت سرگرمی یا هوس بوده دیگه تکرار نکن و برگرد سر زندگیت درغیر اینصورت قانونی پدرشو دربیار با مهریه و...

هیچی مجبوری بمونی به خاطر بچه شوهرتم هر روز اراجیف می‌بافه و تو هر روز بی اعتماد تر میشی بعدش به بی ...

لعنت به این زندگی ای قراره اینطوری بگذره چرا قبل بارداری نفهمیدم

ی چیزی بگم حالا ممکنه بعضیا بهم حمله کنن بشین درموردش با شوهرت مفصل حرف بزن بگو از خیانتت پشیمونی و ...

بچه تو شکمم چی

به زایمانم چیزی نمونده

منم تو این وضعیت بودم

بعدش طلاق گرفتم اما دیگه دیر بود

کاش قبل بارداری میفهمیدم چجور ادمی هست

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

چی‌بگم 

بگم جدا شو همه میریزن سرم  میگن همش میگید طلاق 

بگم‌زندگی کن یجور دیگه بهم حمله میکنن

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

لعنت به آدم خیانتکار 

زن باردار بی معرفت باید خیلی مراقبش باشی خیانت میکنی 

گناه اون بچه چیه که از الان باید ارامش ببینه 

بانو به خودت و فرزندت فکر کن 

الان واقعا کاری نمی تونی بکنی 

پس ایشالا یه فرزند سالم بدنیا بیار بعد حساب اون مرد خیانتکار رو برس سر فرصت 

بچه تو شکمم چیبه زایمانم چیزی نمونده

نگهش دار طفل معصومو و براش بهترین مادر باش

اون چه گناهی داره 

خارجیا از دوست پسرشون حامله میشن و کلا بچه رو تنهایی بزرگ میکنن و پسره ولشون میکنه میره

تو ک شرایطتت خیلی بهتره ،شوهرته 

فقط همونی ک گقتن انجام بده 

ممکنه اصن عاشق تو و بچه باشه و هدفش از رابطهش با یارو سرگرمی و سواستفاده ازاون باشه ک البته باید جلوشو گرفت

دیشب فهمیدم با یه زنه شوهر و بچه دارهباهم قرار میزارن باهم حرف میزنننمیدونم چیکار کنم فعلا به روش نی ...

دقیقااااا عین من... شش ماهه باردار بودم فهمیدم با یک زنی ک شوهر و بچه داشت.. هیچی دیگ چند وقت جنگ و دعوا بود خونه مجبور بودم ب خاطر دخترم به کسی نگم البته ک خودش ب مامانش و خواهر من گفته بود