2777
2789
عنوان

حال گیری از جاری😎😎😎😎😎😎

19604 بازدید | 138 پست

سلام ی خلاصه از جاریم بگم شوهرم از وقتی مجرد بود جورشو میکشید همه جا میبردش بچشو نگه میداشت این بره دانشکاه و امتحان بده و کلی کارای دیگه با من ک ازدواج کرد ی هفته بود عقد کرده بودم کلی پشت سرم اراجیف گفت تا خرتبم کنه پیش همه یکی هم صداشو ضبط کرده بود اورد داد به ما و شوهرم زنگید بهش و هرچی ازدهنش اومد بارش کرد و ی ی سالی محلش ندادم تا بزور پدرشوهر اشتی کردیم بچه دارشدم ی هفته خودمو بچه تو بیمارستان مرگو دیدیم جلو چشممون نیومد ک هیچ ی زنگم نزد چهلم بچه اومد دیدش وکلی بارش کرد ک اه کچله چ زشته چ سیاهه چ لاغره و همش ازین حرفا رفت تا الان ک هشت ماهشه ن اومده ن خبر گرفته ظاهرا باهم خوبیم و خونه مادرشوهر فقط همو میبینیم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه؟

عزیزم ان شاء الله مامان بشی

اللهم صل علی محمد و ال محمد  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

پس من چرا روم‌نمیشه نیم ساعت بچمو بسپرم ب برادرشوهرم؟؟؟😥😥

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

حالا امروز خونه مادرشوهرم دیدمش برگشت به پسرم گفت وای تو چقدر لاغر شدی منم گفتم به مامانش رفته باربیه بچم چیه چاق با توجه به اینکه خودش و بچش اضافه وزن شدید دارن درجوابم گفت وایسا حالا چاق میشه منم گفتم تو ژن مادرش چاقی نیست استعداد چاقی نداره جاریم اینطوری بود😠😠😠😠😠 چون بشدت بهم حسادت میکنه ک بعد زایمانم چاق نشدم بعد،،،،

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....