2777
2789
عنوان

حال گیری از جاری😎😎😎😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 19609 بازدید | 138 پست

اه چرا این جاریا انقد حسودن اخه منم یکی دارم مدام از خودش تعریف میکنه همشم میخواد ثابت کنه ک خودش از من بهتره میخواد به من ثابت کنه .منم هیچی نمیگم

تو همان هوای دل انگیز صبحی که به خاطرش پنجره را باز گذاشته ام😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس من چرا روم‌نمیشه نیم ساعت بچمو بسپرم ب برادرشوهرم؟؟؟😥😥

والا پر رو دیگه جواب خوبیای شوهرمو اینطور داد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دمت گرم  

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
اه چرا این جاریا انقد حسودن اخه منم یکی دارم مدام از خودش تعریف میکنه همشم میخواد ثابت کنه ک خودش از ...

دقیقا مثل یکی دوتا از جاریای مرده شور برده ی من

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
بعد نگاه به بچم کرد ک ازخاب پاشده بود و کسل داشت نگاش میکرد گفت واااا پسره تو چرا منو اینطوری نگاه م ...

به نظر من خوب نیست این کارت..‌ آدم باید یه جوری برخورد کنه که اگه روزی خواست دوباره رفت و آمد کنه قلبش پر کینه نباشه و راه برای برگشت باسه

دقیقا مثل یکی دوتا از جاریای مرده شور برده ی من

دلم خنک شد عصبیش کردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

کلا آدم حسابش نکن بیشتر میسوزه تو که میدونی چرت میگه بزار دری وری بگه و هر جا چرت گفت همینجوری حالشو بگیر اما دامن هم نزن که اون چیزی نگفت تیکه بندازی بش

بزار توی حسادت خودش بمونه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه ها تا استارتر تایپ کنه بزار منم از جاریم بگم😆یه عروسی دعوت بودیم که من رفتم آرایشگاه و جاریم نتونسته بود بره بعد اومده بالای سر من گوشی رو گذاشته دم گوشش وانمود میکنه با خواهرش صحبت میکنه  و مثلا در جواب اون میگفت نه من نرفتم آرایشگاه خودم آرایش کردم حالا مثلا اون هایی که رفتن آرایشگاه خیلی از من سرن و در همین لحظه خواهرش وارد تالار شد و جاریم هنوز داره با اون صحبت میکنه در صورتی که دست خواهرش اصلا گوشی نبود من هیچی نگفتم😎

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
اه چرا این جاریا انقد حسودن اخه منم یکی دارم مدام از خودش تعریف میکنه همشم میخواد ثابت کنه ک خودش از ...

جاری منم 

امروز شوهرم موهامو رنگ کرد خیلی خوش رنگ شد گفت کجارفتی ارایشگاه گفتم شوهرم رنگیده داشت میترکییید