خدایی ک فکر میکنم بچه چیه اخه جز درد سر بدبختی گرفتاری در ب دری جوش و غصه هیچی نداره تنها قشنگیش همینه که عاشقشی میخوام از این به بعد از این وضعیتم لذت ببرم دوتا بچه دارم بزرگ شدن خدا دیگه نمیده باشه نده منم راضیم به رضای خدا شما هم یکم بهم قوت قلب بدین تا فراموش کنم این کابوس چند ساله ی رویای بچه دار شدنو اره رویایی ک هر ماه تبدیل ب کابوس میشه و ذره ذره داره منو نابود میکنه میخوام این دفعه قوی باشم و برای همیشه این خواسته رو از قلبم بکشم بیرون و از شرایط الانم لذت ببرم خدایا ازت میخوام منو قوی کنی انقد قوی بشم که حتی فکرم سمت بارداری و بچهدار شدن یک ثانیه نره و هر ماه با ارزوی مادر شدن ورویای مثبت شدن بی بی چک شب ها رو ب صبح نرسونم من از این ب بعد حالم از هر چی بی بی چک مثبت و هر چی بارداری و هر چی بچه کوچیک و نوزاد بهم میخوره همین دوتا بسه کاش امشب اخرین حرف و انتظارم برای بچهدار شدن باشه و دیگ تموم :) چقد سخته واقعا بخوای یک چیزیو ک بشدت عاشقشی و منتظرش بودیو برای همیشه از قلبت بکشی بیرون انگار روحمو دارم از جسمم میکشم بیرون ولی من میتونم ......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سختی بیشتر از اینکه هنوزم نخوابیده و داره وول میخوره ولز من دیوونم دلم میخاد یکی دیگه هم بیارم لحظات شیرینم زیاد داره
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده