2777
2789
عنوان

برای گناه کبیره ای که کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 58 پست

برو بشین توی یه زیارتگاه  از ته دل توبه کن 

از ته دل گریه کن و اظهار پشیمونی کن 

دو رکعت نماز بخون 

و با خدا تو سجده حرف بزن 

به خدا قول بده دیگه تکرار نمیکنی 

بگو خدایا من توبه کردم دیگه کار بدم رو به روم نیار 

خیلی پرو ام که دوباره برگشتم و ازت چیزی میخوام 

ولی تو از خداییت چیزی کم نمیشه 

من بنده توام هر جا برم هر کار کنم بازم برمیگردم در خونت 

پس منو بپذیر 😔

خدا خیلی مهربونه و میبخشتت

پیج 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خدا مهربونتر نداریم عزیزم

فقط کافیه اون گناه رو تکرار نکنی

برای خدا جبران کنی

بعد توبه مثل یه بچه پاک از گناه میشی به شرطی که واقعا پشیمون باشی و تکرارش نکنی

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم

فقط در حق کس دیگری نباشه همین که دیگه انجام ندی کافیه اگر هم در حق کسیه باید جبران کنی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مهم تر ار همه اقرار ب گناه از خوده گناه گناهش بیشتره

هرموقع گناه کردی تا هفت ساعت مهلت  اینو داری برا گناهت توبه کنی یا استغفار بگی‌اونجوری گناهت پاک میشه اگ حق الناس نباشه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

به تن خودم ولی فکر کنم یه بخشیش هم باید از یکی حلالیت بطلبم ولی شرایطش نیست اون شخص نمیشه باهاش صحبت ...

برای کسی که نمیتونید ازش حلالیت بگیرید کاری انجام بدید و ثوابش رو برای اون بفرستید

مثلا سوره یس بخون هدیه کن به حضرت زهرا بگو از طرف فلانی

زیارت عاشورا بخون از طرفش هدیه کن به شهدا

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

وقتی از ته قلب احساس پشیمانی کنید خودش حکم توبه رو داره اگر شما توبه رو به زبون بیارید و با خدا پیمان ببندید که دیگه مرتکب اون خطا نشید هم بهتر هست، خداوند میگه صد بار اگر توبه شکستی باز آ، شما در مسیر توبه تون ثابت قدم باشید شک نکنید که خدا شما رو میبخشه 

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
به تن خودم ولی فکر کنم یه بخشیش هم باید از یکی حلالیت بطلبم ولی شرایطش نیست اون شخص نمیشه باهاش صحبت ...

حقالناس باید جبران بشه و بخشودنی نیست .ولی سایر گناهان به راحتی قابل بخشش هست .عزیزم  چرا اینقدر نگرانی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دقیقا فقط خدا میدونه تو دلم چه خبره

پشیمانی از گناه خودش توبه ست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اصلا گفتنی نیست بدترین چیزی که به ذهن یکی میتونه بیاد

خود ار.... کردی؟! 🫡

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙