2777
2789
عنوان

برای گناه کبیره ای که کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 58 پست
اصلا گفتنی نیست بدترین چیزی که به ذهن یکی میتونه بیاد

اشکال نداره خدا میبخشه توبه کن و دیگه اونکارو انجام نده

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر انچه هستی باز آ

درهای توبه بازه

با احساس ندامتی که داری توبه کن

به شرطی که دیگه انجامش نمیدی 

واگر ضرر به کسی یا جایی رسوندی

در صدد جبرانش بر بیای

بعدم کاش قبل اینکه احتیاج مجدد به خدا برای حاجتی پیدا کنیم

یادمون بیاد به فکر اعمالمون باشیم 

وکاستی ها رو جبران کنیم

استغفار ۷۰بندی امیر المونین رو با معنی بخونهم بابت گناهات از خدا معذرت میخوایهم خدا گناهاتو میبخشه ...

مرسی عزیزدلم خیلی خوشحالم کردی مرسی بابت وقتی که گذاشتی برای تایپ این مطلب

از خدا مهربونتر نداریم عزیزمفقط کافیه اون گناه رو تکرار نکنیبرای خدا جبران کنیبعد توبه مثل یه بچه پا ...

فکر کنم باید از یکی حلالیت بطلبم چون کارم باعث یه سری آسیب به زندگی اون شخص شد ولی نمیشه اصلا باهاش صحبت کرد چیکار کنم

حقالناس باید جبران بشه و بخشودنی نیست .ولی سایر گناهان به راحتی قابل بخشش هست .عزیزم چرا اینقدر نگر ...

اصلا یه حالی دارم انگار یه چیزی دست گذاشته روی گلدم خفم میکنه یک ساله توی این افتضاحم توی زندگی یکی دیگه بودم متاسفانه نمیدونم چیکار کنم که هم گناهم به خاطر اون کارهای افتضاح بخشیده بشه هم حقی که گردنمه برای اون خانم بخشیده بشه

فکر کنم باید از یکی حلالیت بطلبم چون کارم باعث یه سری آسیب به زندگی اون شخص شد ولی نمیشه اصلا باهاش ...

از اهلش بپرس

مثلا اگه باعث مشکلات بزرگتر میشه نباید به طرف بگی 

یه چیزایی هست مثل ردمظالم 

اگه حقی به گردنت مونده از یه عالمی بپرسی راهنماییت کنه

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم

اگه با شوهر اون خانم بودی که دیگه تکرار نکن شاید خدا بخشید و به اون خانم هم نگو چون اتفاقی که افتاده و با گفتنش فقط حال اون خانوم را خراب میکنی 

و اینکه گناها رو نباید بازگو کرد 

اصلا یه حالی دارم انگار یه چیزی دست گذاشته روی گلدم خفم میکنه یک ساله توی این افتضاحم توی زندگی یکی ...

دوست داری بیای خصوصی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .