2777
2789

تخمک شما و اسپرم آقا رو تو فضای آزمایشگاه به طور مصنوعی لقاح میدن بعد کسی که قراره رحم اجاره بده تو یه عملی بچه رو میکارن تو رحمش حالا اصطلاحات پزشکی رو نمیدونم ولی بچه ای که از ژنتیک شما هست رو کس دیگه ای به دنیا میاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمک خانوم و اسپرم اقارو لقاح میدن تو آزمایشگاه ولی انتقال میدن به رحم یه خانوم دیگه ای ک شرایطش اوکیه و میتونه نه ماه بچه رو تو شکمش نگه داره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یعنی کسی ک رحمش مشکل داره میره از کسی ک رحمش سالمه رحم اجاره میکنه ک  جنین تو رحم اون شخص رشد کنه شخصی ک بچه سالم ددشته باشه و باید پول بابت اجاره کردنش بده خرجی و دوا دکتری هم ب پای اون کسیه ک اجاره کرده هزینش بالاست،بعد طرفباید مطلقه یا بیوه باشه و قابل اعتماد ک وتی بچه ب دنیا اومد دبه نکنه

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘

خانمی هستم از تهران متاهل با سابقه موفق رحیم جایگزین با اولین انتقال مثبت شد و نوزاد را سالم تحویل خانواده‌اش دادم مجدد رحم میدم مشکل شدید به مسکن دارم عزیزانی که می‌تونن مشکل منو حل کنند تماس بگیرند مه مراحل قانونی انجام می‌شه دوقلو هم می‌پذیرم طفاً کسانی که وضع مالی عالی دارند و همه جوره می‌تونن ساپورتم کنند تماس بگیرند رحم فقط به روش ای وی آف انجام میدم 09200742711