2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 55 پست
ببين گذشته ادم هيچوقت فراموش نميشه، ولي وقتي زمان ميگذره ديگه حسي نداري، نه ناراحت ميشيً نه خوشحال، ...

ازدواج مجدد کردی

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
عزیزم منم یه جورایی شبیه این دوستت بودم و فکر نکنم شما بتوانید رو تصمیم اون اثر بگذارید این فعلن فعل ...

شما چیکار کردین؟موندین؟

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیکار کردین؟موندین؟

اعصابم و روح و روانم و کارم و دوستانم و خانواده ام از دست دادم موندم اما در عوض مال اونم یکسال ازش گرفتم اشک چشمام خشک شدند چونکه یه بچه داشتم و متاسفانه بچه ام عاشق پدرش هست به این خاطر موندم البته همیشه به رفتن هم فکر میکنم الان دیگه کتک کاری و خرد کردن وسایل نیست اما فحاشی هست منم جواب میدم یکسال زبون دار شدم 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اعصابم و روح و روانم و کارم و دوستانم و خانواده ام از دست دادم موندم اما در عوض مال اونم یکسال ازش گ ...

پس ب نظرت الان ک نامزده و هنوز دیر نشده جداشه؟

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

من دقیقا میدانم دو شخصیتی چیست من خواهر خودم نمیداند چی میکشم یکبار رفتیم خونه اش از قبل بحث مون شده بود بهش گفتم دیگه بر نمی گردم چهار ساعت تا خانه خواهرم گریه کرد آخه ما در یک استان دیگه زندگی میکنیم و خلاصه خواهرم طرفش گرفت وقتی گریه هاشو دید به من حرف میزد اما من ازین گریه ها خیلی دیدم دیگه مهم نیست و دقیقا 4روز بعد از اینکه از خانه خواهرم اومدیم بحث مون شد فحش خواهر داد

پس ب نظرت الان ک نامزده و هنوز دیر نشده جداشه؟

آره جدا بشه من داخل یکی از تایپک ها گفتم هر کسی بچه نداره یا عقد هست جدا بشه و بعضی ها اعتراض کردند یک چیز نمیشه عوض کرد ذات آدم ها و من مطمئن هستم شوهر این خانم هم ازین دسته آدم هاست کاش من الان عقد بودم 

حتمان برود. زیر نظر مشاور با تجربه 

ببین خودشم قبول داره زندگیش زندگی بشو نیس ولی تنها چیزی ک نمیزاره درس تصمیم بگیره دو شخصیت بودن پسرس ...

جونش واسه من ميرفت، از اينور محبت ميكرد، از اونور ي لحظه ميرفت پيش مامانش ميومد شروع ميكرد كتك زدن و شكستن وسيله و لباسً پاره كردن 

میخای تاپیک بزنی و داستان سرایی کنی ول یکم برو اطلاعاتتو زیاد کن که ضایع نشی. برای محضر باید حکم از دادگاه ببری تا طلاق بده همینطوری که سرشونو نمدازن پایین برن بگن مارو جداکن😂😂😂😂

بعدم دادگاه کلی رفتو امد داره تازه اگه توافقی باشه. اگه طرف ناراضی باشه مثل تو اصلا دادگاه حکم نمیده.

چی میدن میاین اینجا تخیل میکنید؟؟👊👊👊

در راستای تاپیک شوهرم گفت جداشیم💩💩💩💩

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.