2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 55 پست
یعنی جدا شه؟

به نظر من این زندگی زندگی نمیشه

دیگه قراره چیکار کنه؟ کتک که میزنه درس که نمیذاره بخونه ، از خانوادش که حساب نمیبره  ، خانوادش هم که بدتر... 

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
واسم میفرستد فقط به نی نی بار میتوانم پیام بدم

درخواست دوستی بدید تا بشه پیام داد

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم میفرستد فقط به نی نی بار میتوانم پیام بدم

به یکی از نی نی یارها که دادی بهم بگو که پیام بدم بفرستد

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اين چيزايي كه شماً نوشتي من عينا تجربه كردم و ميگم اره منم تَو نامزدي بودمً ، خود پسره خوب بودً، ولي ...

😭😭😭😭😭دقیقااااااااا همین شرایط و اینم داره..موبه موشو

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
درخواست دوستی بدید تا بشه پیام داد

فرستادم عزیرم

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
😭😭😭😭😭دقیقااااااااا همین شرایط و اینم داره..موبه موشو

ميگم كه اصلا گفتي ي لحظه شك كردمً، شايدً بهترين پسر دنيا باشه، اما وقتي نميتونه بين زن و مادر عدالت برقرار كنه و نميفهمه جايگاه زن چيه و مادر چيه، هنوز امادگي مسئوليت ي زندگي رو نداره به قول مشاور من هنوز بچست بفرستش بره بغل مامانش بزرگ شه 

ميگم كه اصلا گفتي ي لحظه شك كردمً، شايدً بهترين پسر دنيا باشه، اما وقتي نميتونه بين زن و مادر عدالت ...

حرف دوست منم همینه..میگه بلد نیس با من و مادرش چطوری محبت کنه  ک اون یکی ناراحت نشه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
به نظر من این زندگی زندگی نمیشه دیگه قراره چیکار کنه؟ کتک که میزنه درس که نمیذاره بخونه ، از خانواد ...

اره واقعا

یعنی خدا میبینه این ادمارو  ؟جوابشونو میده؟

دیدم که بهت میگم. یه جوری جواب میده که روزی صد بار یاد این کاراشون میفتن

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
حرف دوست منم همینه..میگه بلد نیس با من و مادرش چطوری محبت کنه  ک اون یکی ناراحت نشه

ببين دوستت دوران سختي داره، خدارو شكر تنها نيست، من اينجا دوستي نداشتم و انقدر حالم بد بودً مامانم منو برگردوند ايران، دلم هم نميومد واسه مامانم كامل تعريف كنم، خودم بودمً و خودم، ولي شماً كه بيرون گودي باهاش منطقي حرف بزن و قانعش كن، تا ي سالم واقعا كاري به كارش نداشته باشين هر موقع رفت تَو خودش گريه كردً خواست تنها باشه اصلا به روش نيارين، اما تنهاش نزارين و نزارين بيكار باشه من اين وسط واسه اينكه وقتم پر بشه انقدر مدرك گرفتم از در و ديوار اويزون كردمً ولي ميگم خدارو شكر، مشكلو از هرجا جلوشو بگيري بازم بهتره تا بزاري ادامه پيدا كنه، قانعش كن شدني نيست و چيزي جز دوستً داشتن ي طرفه نيست 

دیدم که بهت میگم. یه جوری جواب میده که روزی صد بار یاد این کاراشون میفتن

ایشالا تقاص کاراشونو پس بدن ...فعلا ک براشون فقط شادی پشت هم میاد ..بجاش این دختر و خانوادش ک خیلیییی با شخصیت و خوبن فقط مشکل پشت مشکل..

عزیزم منم یه جورایی شبیه این دوستت بودم و فکر نکنم شما بتوانید رو تصمیم اون اثر بگذارید این فعلن فعلن ها باید بکشد به خاطر عشق تا جاییکه ازش متنفر شود اما من از تحصیلم نگذاشتم تو این هفته بدترین مراوده ها را داشتم اما از تحصیل عقب نکشیدم اما  کتک کاری تموم میشود خودش یه برهه ای هست

ایشالا تقاص کاراشونو پس بدن ...فعلا ک براشون فقط شادی پشت هم میاد ..بجاش این دختر و خانوادش ک خیلییی ...

هر چی بالاتر بری سقوطت وحشتناک تره 😉

ببين دوستت دوران سختي داره، خدارو شكر تنها نيست، من اينجا دوستي نداشتم و انقدر حالم بد بودً مامانم م ...

ببین خودشم قبول داره زندگیش زندگی بشو نیس ولی تنها چیزی ک نمیزاره درس تصمیم بگیره دو شخصیت بودن پسرس میگه عاشقمه مطمئنم ازبس بهت محبت میکنه همش گل کادو حرفایه عاشقونه و...ولی بد ک میشه انگار کاملا ی ادم دیگس..بهم میگه از اون خانم بپرس نامزد ایشونم بهشون محبت میکرد یا کلا بد بود