2777
2789
عنوان

هدیه روز زن ب ای معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 62 پست
خب اون 3 نفر مخالف آدم نبودن که شما نادیدشون میگیرین؟

رای با اکثریت هست همه جا. اجباری د. کار نبود. و البته میتونست صحبت هاش خیلی مودبانه مطرح کنه.من توهین نکردم هیچ کجا نگفتم آدم نیستن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینو بگو پارسال معلم دختر خواهر من با چند نفری که پول نیاورده بودن برای تولد معلم لج کرد به ا ...

واقعا؟ نمیتونم اینجور در مورد یک معلم فکر کنم. موندم بین دو راهی. ای کاش از اول رد می کردم

سلام وقت بخیر خانم  تو یکی از نظرات شما دیدم  دنبال حضانت دخترت بودی منم این مشکل رو دارم. میتونم بپرسم کارتون ب کجا رسید تونستید بعد ۹ سال حضانت بچتون رو بگیرید؟؟نفقه تعلق گرفت ب دخترتون؟

گنـآہ مـن ســآدگۍ بــود ▿ ツ�♤
عزیزم گیریم ۲۳نفر رای جمع میشد ک برید بزنید تو گوش مدیر بازم همینقدر محکم ازشون حمایت میکردید

برای تصمیمات عاقلانه رای گیری میکنیم، هیچ وقت برای حرف بی خود وقت با ارزشم هدر نمیدم

من معلمم 

خیلی کارتون اشتباهه کنسلش کنین

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
امروز یکی از مخالفان زنگ زد هر جو. دلش خواست صحبت کرد هر جقدر گفتم اجباری نیست و میتونید شرکت نکنید ...

بنظرم درکشون کن چون اونا هم از سر نداری کنترل خودشون رو از دست میون داد هوارشون از فشاره

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
احتمالا نزدیک پریودش بوده

یعنی چی یه لحظه فکر کن نداره ،روز زن اخه به معلم چی؟اون بچه مادر داره مادر بزرگ داره برا معلمم بخره،بعد دوباره روز معلمم بخره

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
شما ام لطفا کل مطلب بخون بعد اظهار نظر کن عزیز. میگم والدین همه با هم پیشنهاد دادن ۲۳ نفر با هم

من برا شما احترام قاعلم چون پدرمم معلمه فقط کاش کلا رد میکردین چون روز معلمم داریم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،