2777
2789
عنوان

هدیه روز زن ب ای معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 62 پست
واقعا؟ نمیتونم اینجور در مورد یک معلم فکر کنم. موندم بین دو راهی. ای کاش از اول رد می کردم

بخاطر اینکه متاسفانه بعضی ، بعضی ،بعضی معلمای عقده ای از این خودشیرینی ها لذت میبرن

معلم دختر من که کلاس اوله و ذوق مدرسه و معلم داره توی مراسم فقط با دختر نماینده عکس میندازه

منم آخر سال میشورمش پهن میکنم تا توی آفتاب تابستون حسابی خشک بشه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
یعنی چی یه لحظه فکر کن نداره ،روز زن اخه به معلم چی؟اون بچه مادر داره مادر بزرگ داره برا معلمم بخره، ...

از لحاظ درگیریی که ایجاد کرده گفتم وگرنه منم مخالفم کسی واسه معلمه چیزی بخره، ملت پول ندارن واسه مادر خودشونم خرید کنن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ درگیریی که ایجاد کرده گفتم وگرنه منم مخالفم کسی واسه معلمه چیزی بخره، ملت پول ندارن واسه ماد ...

دقیقا همینه که میگید

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،