2777
2789
عنوان

هدیه روز زن ب ای معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 62 پست
کنسل ک دیگه ن ولی از اول پیشنهادشونو رد کنید واقعا یسریا از سراجبار شرکت میکنن ک بچشون کم نیاره پیش ...

نمی خوام با شما لج کنم. میخوام از صحبت هاتون استفاده کنم. من فکر میکنم اصلا پول داره نمیخواد هزینه کنه میتونه شرکت نکنه. خیلی راحت. نه اینکه توهین کنه و گستاخانه صحبت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی خوام با شما لج کنم. میخوام از صحبت هاتون استفاده کنم. من فکر میکنم اصلا پول داره نمیخواد هزینه ک ...

خب دیگه بخاطر کار و تصمیم گیریه اشتباه شما اینقدر بهش فشار اومده از کوره در رفته

قدر دانی خود شیرینی میشه؟ نمی دونم والله طرف راضیه پول بده به خاطر ۱ نفر باید توهین و بد و بیراه بشن ...

برای قدردانی از معلم روز تعیین کردن!اینجوری باشه یه روز روز زنه یه روز تولدشه یه روز عیده یه روز ...

مطمئن باشید کل مادرا هم راضی نبودن خیلیا واسه اینکه بچه شون پیش بقیه کم نیاره دادن و فقط اون یکی دو نفر جرات اعتراض داشتن

اگه شکایت به گوش معلم و مدیر برسه اولین نفر از شما ایراد میگیرن من اگه بودم میگفتم چون همه راضی نیستن مسئولیت قبول نمیکنم

داشتم نظرات کاربرای دیگه رو میخوندم...

و دیدم چه شما اینکارو بکنید، چه نکنید.

باز یه سری بچه این وسط قربانی میشن و احساس بد و سرخوردگی میکنن

واقعاً کاش این کادو کادو های بی جهت رو بردارن. شاید همه وسعشون نرسه.

نهایت همه یه مبلغ کمی جمع کنید یه کیک بخرید بچه ها با معلم یه جشن کوچیک بگیرن و قدردانی کرده باشن. همین کافیه و باارزش.

نه کادو کادو دادنی و چشم و همچشمیو هزینه گزاف و سوختن یه سری از بچه ها.

در ضمن روز معلم! نه روز زن..

دائم الخسته‌.

من معلم هستم

خداروشکر از امسال یک طرح وابلاغ کلی اومده برای مدارس

روز مادر ،روز دختر،روز پسر

تولد معلم ومدیرو ...

همگی تخلف محسوب میشه

تنها مراسمی که مجاز به برگزاریش هستیم

روز دانش آموز وروز معلم هست

اولیایی که نماینده کلاس هستین

لطفا این رسومات بیهوده رو جمع کنید حتی اگر پیشنهاد همگی اولیا باشه.

من از هیچ دانش آموزی هیچ هدیه ای 

حتی سوغاتی قبول نمیکنم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
نمی خوام با شما لج کنم. میخوام از صحبت هاتون استفاده کنم. من فکر میکنم اصلا پول داره نمیخواد هزینه ک ...

بله متوجه حرفتون شدم عزیزم ، رفتار اون خانم درست نبوده واقعا، ولی خب زورشون اومده ک پول بابت جشنی بدن ک هیچ دخلی ب اونا نداره

عزیز بعد‌معلم مبخواد با اونایی ک شرکت نکردن لج کنه نمره نده 

چرا مردم‌رو‌میزاریذ تو فشار؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

من معلم هستمخداروشکر از امسال یک طرح وابلاغ کلی اومده برای مدارسروز مادر ،روز دختر،روز پسرتولد معلم ...

احسنت به شعور و درک شما

بعضیا مدرسه رو کردن محل باج گیری و خالی کردن عقده هاشون 

خب اون 3 نفر مخالف آدم نبودن که شما نادیدشون میگیرین؟

دقیقا همینو بگو 

پارسال معلم دختر خواهر من با چند نفری که پول نیاورده بودن برای تولد معلم لج کرد به این چند نفر فقط نمره نداد به همه نمره کامل داد 

واقعا دیگه بعضی از نماینده ها ام شورش رو در اوردن