2777
2789

من همیشه فکر میکردم بابام دختریه،خیلی دوسم داره. یادمه از وقتی سر کار میرفت اگه زنگ نمیزدم که حداقل یک دقیقه باهاش حرف بزنم خودش نگران میشد و به خونه زنگ میزد، میگفت اگه صدای دخترم رو نشنوم روزم شب نمیشه،میخوام همش بشینم پیشش به حرفاش گوش بدم،منم باورم شده بود

ولی امروز یه چیزی ازش دیدم که اصلا نمیدونم چجور هضمش کنم😔

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

چی شده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز تو اینستا یه ریلز دیدم، متنش یه چیز مزخرفی بود. می‌گفت مردا اگه نیاز جنسی نداشته باشن میفهن که ۹۰ درصد زن ها حوصله سر برن یه همچین چیزی

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

منم کاش میمردم 😔رفتم تو کامنتاش. به خدا داشتم به چشمم شک میکردم، اکانت بابام رو دیدم. 

کامنت گذاشته بود عین حقیقته، مادر و دخترمم همینن حوصله سر برن، به هیچ کدوم از حرفاشون گوش نمیدم