2777
2789
عنوان

چرا مردم با بچه مریض میرن مهمونی

634 بازدید | 39 پست

جمعه جایی دعوت بودیم یکی از مهمونا با بچه مریضش که تب ۳۹ درجه داشت اومده بود، واقعا چرا مردم عقل ندارن؟ حالا تو واسه بچه ت ذره ای ارزش قائل نیستی به درک، پامیشن میان بچه های دیگه رو هم مریض میکنن،از دیروز استرس دارم بچه منم از اون آنفولانزا گرفته باشه

البته من نزاشتم با بچه اونا بازی کنه ولی بازم بچه س تا ولش میکردم میرفت سمت اون

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه یکی مثل خانواده شوهرم باشن اگه رو ب موتم باشی باید بری

متقابلا خودشون هم با حال خراااب میرن مهمونی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بدتر از اون خانم نیست که خودش و دوتا دخترهاش نفسشون از سرفه بالا نمیومد قبل از مهمونی رفتن بیمارستان آمپول بزنن که شام و از دست ندن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

با این تب بچه بیچاره حال تکون خوردن داشت اخه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

واقعا متاسفم 

من حس کنم کسلم نمی‌رم جایی مخصوصا اگر بچه داشته باشند 

پارسال قبل بارداریم چند بار کرونا سخت گرفتم از بعضی افرادی که مهمونی خونم اومدن

سیستم ایمنی بدنم ضعیفه زود میگیرم

بعضیا به خدا عقل ندارنبچه ی مریض خودشو آورده مهمونی،؟اون بچه خودش هم اذیت شد کهواجب بود مگه

به خدا دلم واسه بچه کباب بود، اینقدر بی حال بود از یه گوشه میوفتاد یه گوشه دیگه، روی زمین آخر خوابش برد، مامانش رفته بود گرم حرف زدن شده بود

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اگه یکی مثل خانواده شوهرم باشن اگه رو ب موتم باشی باید بریمتقابلا خودشون هم با حال خراااب میرن مهمون ...

خانواده شوهر منم همینن، ولی من بی رودربایستی نمیرم، هرچی هم بگن مهم نیست، چیزی که مهمه سلامتی و آرامش بچمه