2777
2789

اخه متین بلاگر شناخته شدس

یه اتفاقی بیوفته چی

شوهر متین یا شوهر یگانه رفیقن

چطور شوهر متین میزاره 

والا عجیبه

مگه رحم اجاره ای نباید تو شکم یکی باشه که ناشناخته باشه و وابستگی نیاره

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحم اجاره ای یعنی باهم رابطه برقرار میکنن؟ یا با دستگاهه

تخمک یه زنو شوهری که بچه دار نمیشن میره تو رحم یکی دیگه بعد ۹ ماه بچه رو میدن بهشون

نمیشناسم قضیه اشون چیه

دو تا رفیقن

شووهرم دارم یکیشون بچه دار نمیشه اون یکی گفته تخمکو بزارین شکم من ۹ ماه بعد بچه رو میدم بهتون

هیچ کدومو نمیشناسم ولی امروز یه ویدیوی رندوم با همین موضوع تو اکسپلورم بود احتمالا همین دوتا بودن پس

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هیچ کدومو نمیشناسم ولی امروز یه ویدیوی رندوم با همین موضوع تو اکسپلورم بود احتمالا همین دوتا بودن پس

اره همینه یک و نیم میلیون فالور دارن