2777
2789

من ۴ سال پشت کنکور بودم و نتونستم دانشگاه خوب قبول شم و سال دوم پشت کنکور بودنم افسردگیم شدید شد اما اهمیت ندادم و باعث شد کنکورم خراب بشه ،بگذریم الان دانشگاه آزاد میرم و اینقدر افسردگیم شدیده که میخواستم خودمو بکشم راحت شم اما رفتم روان شناس و گفت چون شدیده باید درمان دارویی شروع کنی و خداروشکر از حالت مردگی در اومدم اما متوسط خوب هم نشدم و در حال درمانم مشکلم اینه من به خاطر افسردگی به شدت بی انگیزه به یادگیری هستم علاقه به یادگیری ندارم و درس خواندن ندارم در حالی که قبل افسردگی به شدت درس خون بودم و سر همین بی انگیزه بودن در یادگیری در تکالیف و درس های دانشگاه مثل هر گیر کردم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بیام قدیم رو بشکافم وا

برو دنبال علاقه غیر درسی. کلی کار هست میتونی انحام بدی

.خود به خودت روحیه ات هم بهتر میشه. سعی کن منظم باشی.

حتی میتونی بخونی و بعد لیسانس ازمون استخدامی بدی. هر رشته ای باشی میتونی. چون اللن حتی پرستاری که میگن بازار کارش عالیه هم باید ازمون استخدامی بدن. معلمی که صد پله بهتره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

منم یه آدم درسخون و پر استرس بودم که سال اولم بخاطر استرس نتونستم قبول بشم و الان ۳۰ سالمه هر چقدر جلوتر میرم میبینم دغدغه ای که یه دوران داشتیم چقدر بی اهمیت و بی ارزش بوده مثلا فکر میکردم با رشته و دانشگاه تاپ قراره به کجاها برسم و آینده روشن داشته باشم در حالی که اون دوستم که رفت دنبال آرایشگری و ازدواج و اصلا دانشگاه نرفت الان چه زندگی عالی داره و در اخر میخام بگم منظورم این نبود که درس نخونید ولی هر مرحله از زندگی رو برای خودتون تبدیل به یه غول بزرگ نکنید که بعد اون گذروندن اون مرحله به اون استرس هاتون میخندین که چقدر بی اهمیت بوده و شما چقدر به خودتون سخت گرفتین

هربار میری سر کلاس یادت بیار خونوادت هزینه میدن برا درس خوندنت بخاطر اونام شده سعی کن خوب درس بخونی حداقل ببینن با هزینه ای که کردن دخترشون سربلندشون کرده قبول کن که حتما ی حکمتی توش بوده سراسری نتونستی بخونی و این راهی که توشی بهترین راه براته و ایندت درخشانه

مدیریت امور گمرکی

افسردگیت دلیل داره یا خودبه خوده؟ اگه دلیل داره سخت تر خوب میشه منم خودم ۴ ساله پشت کنکورم افسردگی شدید دارم دلیلش هم ایت بود میخواستن به زور شوهرم بدن

اگه دلیل نداره هم داروتو بخور هم ورزش کن خوب میشی یه کلاس هنری که خودت دوست داری هم برو مثل موسیقی

منم یه آدم درسخون و پر استرس بودم که سال اولم بخاطر استرس نتونستم قبول بشم و الان ۳۰ سالمه هر چقدر ج ...

ممنون موافقم ولی الان مشکلم اینه من بی انگیزگی به درس دارم و چه کنم در حالی که قبلاً درس خون بودم 

افسردگیت دلیل داره یا خودبه خوده؟ اگه دلیل داره سخت تر خوب میشه منم خودم ۴ ساله پشت کنکورم افسردگی ش ...

کلاس هیچی نمیتونم برم چون اصلا حوصله یادگیری ندارم مشکلم همینه