2777
2789
عنوان

ظرفشویی دونار یا ایکس ویژن

1953 بازدید | 19 پست

سلام خانما وقتتون بخیر

ماشین ظرفشویی دونار بهتره یا ایکس ویژن؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین

دونار 25 میلیون

ایکس ویژن 24 میلیون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزماز جایی که قراره خرید کنیم فقط همین دو مدل رو داره و چون به صورت اقساط هست شرایطش رو ندارم ...

برو تو سایت زومیت این دومدل رو مقایسه کن 

دونار رو نشنیدم 

ایکس ویژن باز معروف تره

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

رومیزی بخرید خیلی خوبه دارمش ایرانیهظرفشویی چیزیه میخری ۱۰سال استفاده میکنی خیلی ب درد بخوره ب نطرم۲ ...

من کندی ایتالیایی دارم، چند سال پیش خریدمش با این که گرون بود کمتر از اینا پول دادم براش، برا همین الان این قیمتا تو ذهنم نبود، خدا به دادمون برسه با این تورم و گرونی 

متاسفانه نه قطعاتش هست نه گارانتی دارهمنم خواستم بگیرم فروشنده گفت بعدا ب مشکل میخوری

۱۳ ساله دارم 

هر روز داره کار میکنه تا حالا هیچ مشکلی نداشته

ولی از اطرافیان که برندهای چینی و ایرانی بوده همیشه یا خرابه یا درست نمی شوره  

اتفاقا چون ایران مدت طولانی با این برند های کره ای کار کرده هنوز تعمیرات و خدمات قوی داره 

برندهای ایرانی چون کیفیت پایینی دارن زیاد خراب میشن و نیاز به گارانتی دارن ، اینها که اگر نکات ایمنی و مراقبت های اولیه رو براشون انجام بدین هیچ مشکلی پیدا نمیکنن که نیاز به قطعات و گارانتی باشه 

فروشنده ها هم چون خودشون اون برند رو ندارن بدش رو میگن که بازار لوازم خودشون رو داغ کنن 

بنده هم چون راضی بودم تجربه ی شخصی رو گفتم خدمتشون 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.