2777
2789

دوتا مشکل دارم فردا مهمون دارم خانواده ی خودمو بابابزرگم اینا کلا سیزده نفریم یه مرغ بزرگ خریدم اول میخواستم شکم پر درست کنم با خودم فکر کردم تکراری شده و مرغ و بعد سرخ کردن تو اب میپزه دیگه پوستش حالت خوبی نداره و بابام دوست نداره واسه همین به ذهنم رسید مرغ مدل پروانه ایش کنم دیروزم برای اولین بار ازین طعم دهنده های جوجه کباب گرفتم و امشب مرغ رو باهاش مرینت کردم اخر کار یهو دیدم چقدر تندهههههه ما خیلی دوست داربم ولی  مطمئنم مامانبزرگ و بابابزرگم نمیتونن بخورن. همینجوری گذاشتم بمونه برم مرغ و بشورم و فقط با پیاز و زعفران مزه دار کنم؟ یا عیب نداره تند بشه یه قرمه سبزی یا قیمه  هم کنارش بذارم. 

مشکل دوم هم اینه که من فر و توستر ندارم فقط هواپز دارم که یه سری گذاشتم مرغ بریان شه ولی توش خام موند و با بوی زخم  خیلی ضد حال شد میگم اینو فردا بذارم با اب و سبزیجات بپزه بعد مرغشو بذارم داخل هواپز که طلایی شه یا بد میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تیکه مرغ دیگه بدون اون سس مزه دار کن و جدا بپز

یه موقع اون پیرزن و پیرمرد بنده خدا دلشون مرغ خواست و هوسشون شد گناه دارن جلو چشم شون بمونه

مرغت رو خوب تو سس و اینا بپز 

اخر سر در بیار سرخش کن 

یا اگه میبینی سختته اول خوب سرخ کن بعد بپز نمای قشنگ تری داره 

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
ازده شب گذاشتم حتما تا الان رفته به خوردش🤦‍♀️

اره

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

عزیزم مرغ کامل کاش نمیگرفتی  برای مهمون خوب بود تیکه میکردی بعدش کنارش چلومرغ یا قیمه درست میکردی جسارتا میخام بدونم یه مرغ برای شما واسه ۱۳نفر کفاف میده یا مهمونای من خوش خوراکن😂

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
دو تیکه مرغ دیگه بدون اون سس مزه دار کن و جدا بپزیه موقع اون پیرزن و پیرمرد بنده خدا دلشون مرغ خواست ...

اره اصلا به ذهن خودم نرسید دوتیکه جدا برای اونا درست کنم. فقط کارم سه تا میشه که عیب نداره من باشم حواسمو جمع کنم چیزی که اشنایی ندارم برای مهمون استفاده نکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

یه دونه مرغ برا ۳ نفر یا ۴ نفر ن ۱۳ نفر

نه یه مرغ تا ۶ نفر جوابه ته تهش ۸ نفر

نه یه مرغ تا ۶ نفر جوابه ته تهش ۸ نفر

ن بابا مگه نفری یه تیکه بدی به مهمون زشته حداقل نفری ۲ تیکه برای مهمون باید حساب کنی مثلا مرغ ۸ تیکه میکنن برای ۱۳ نفر ۲۶ تیکه مرغ میخواد یا نهایتش ۲۰ تیکه 

عزیزم مرغ کامل کاش نمیگرفتی برای مهمون خوب بود تیکه میکردی بعدش کنارش چلومرغ یا قیمه درست میکردی جس ...

میدونی قضیه چی بود ما ماشین جدید  خریدیم و رفتیم براش به اصطلاع خودمون خون بریزیم یه جایی هست مرغ رو همونجا ذبح میکنه و میندازه تو دستگاه و سریع پراشو میکنه ما اینو گرفتیم قرار شد خودمون بخوریمش و  معادل پولش به نیازمند بدیم و این درسته بود و تیکه نمیکردن خودشون  با شوهرم گفتیم اینو درست کنیم و و مرغ هم توفریزر دارم از اونا هم درست کنیم کم نیاد. 

همون لحظه که مرینت کردم دیدم تند شده با خودم گفتم یه خورشت دیگه درست کنم این تنده 

که الان یکی از کاربرا گفت مرغ جدا هم بپز درست نیست مامانبزرگت و بابابزرگت مرغ نخورن کلا دیدم راست میگه حواسم نبود به این موضوع

بدبختی اینجاست بابابزرگم مرغ ربی هم دوست نداره میگه دلدرد میگیرم الان موندم داداشام و پسرم به شدت عاشق مرغ تند و چیلی ان کلا. برای بابابزرگم اینا قرمه سبزی بذارم چون قیمه هم رب داره چند تا مرغ جدا هم با رب انار کارم با بچه کوچیک خیلی سخت میشه  از یه طرفم فردا بعدازظهر هم برق میره دوباره قوز بالاقوز ساعتشو نمیدونم هنوز