2777
2789

سلام سه هفته قبل دخترم دل درد و تب و حالت تهو گرفت. بردم دکتر ازمایش نوشت wbc12000  بود era 23 

توی ادرارشم باکتری و خون بود

بردم دکتر دارو داد خوب شد

سونو نوشت انجام ندادم

الان یک هفته دل درد داره بی حال و بی اشتها

امشب بردم دکتر دوباره

جواب اون ازمایش رو نگاه کرد گفت چرا تکرار نکردی

اورژانسی تکرار کن ببر جراح ببینه

دارم میمیرم از استرس

ممکنه چیزی بوده باشه؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصرار کن سونو بنویسه شاید کیست داره ک قابله درمانه نگران نباش فقط اصرار کن ک سونو رنگی بنویسه و برو ...

دکتر نوشت

من دیوانه انجام ندادم

گفتم خوب شد😭

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

شاید عفونت ادراری باشه

نمیدونم

هی سرچ میکنم مینویسه سرطان و...دارم میمیرم از استرس

ن حتما برو میگیر شو اگه کیست باشه و زود تشخیص بدن با دارو اب میشه

حتما صبح میرم

نمیدونمهی سرچ میکنم مینویسه سرطان و...دارم میمیرم از استرس

نه عزیزم استرس نداشته باش شاید عفونت کلیه ای چیزی باشه 

من خودمم ازمایش ام گلبولهای سفید داخل ادرارم بود باکتری ام بود   الان دارم دارو مصرف میکنم 

من مطمئن ام مشکل دخترت حاد نیست 

اینترنت ام  بزن سردرد دارم مینویسه تومور مغزی 

نه عزیزم استرس نداشته باش شاید عفونت کلیه ای چیزی باشه من خودمم ازمایش ام گلبولهای سفید داخل ادرارم ...

امیدوارم؛ خدا کمک کنه و چیزی نباشه