2777
2789
عنوان

کمک خیلی فوری علاعم بارداری

63 بازدید | 15 پست

من عقدم در شرایطیم نیسم عروسی بگیرم هفته پیش رابطه محافظت نشده داشتم سه شب بعدش قرص اووسیز یک و نیم خوردم نوزدهم باید پریود میشدم نشدم چیکار کنم چی بخورم پریود شم همیشه هم پریودم منظم بوده الان نمیدونم چیکار کنم

هفته ی پیش رابطه داشتی یعنی احتمالا یکی دو روز قبل موعد پریودت ؟؟ خب باردار نیستی عزیزم چون تخمک گذاری حدود ۴-۶ ماه بوده و احتمال بارداریت خیلی خیلی کمه مخصوصا اگه همیشه پریودت مرتب بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته ی پیش رابطه داشتی یعنی احتمالا یکی دو روز قبل موعد پریودت ؟؟ خب باردار نیستی عزیزم چون تخمک گذا ...

من هم دوتا بچه خیلی کوچیک دارم هم باردارم و ی مشکلی برا نزدیکانم پیش امده  ک از غصه اون شب و روز تو عذابم. با اینکه خودش مقصر بوده 

ولی من یکماهی هست عذاب میکشم و حتی شبا تو خاب بلند بلند گریه میکنم 

دیشب با گریه از خدا خاستم بخاطر طفلی ک تو راهی دارم بهم آرامش بده امروز تایپیک شما رو دیدم و حس کردم ی تلنگر   از طرف خدا بمن بود ی هشدار  

ممنونم ک با ی کلمه چشم و گوش منو باز کردی

من هم دوتا بچه خیلی کوچیک دارم هم باردارم و ی مشکلی برا نزدیکانم پیش امده ک از غصه اون شب و روز تو ...

تاپیک خودم عزیزم ؟؟ 

خوشحالم که روی شما تاثیر مثبت داشته 

هیچی ارزش اینو نداره که اینقد غصه بخوریم مریض بشیم و بچه‌ها مون بی مادر بشن 

تو بدترین روزای عمرم سعی کردم به این فکر کنم که من مادر دوتا بچه ام که واقعا نازشونو فقط خودم میتونم بکشم نه حتی پدرشون پس باید به فکر سلامتی خودمون باشیم 

هفته ی پیش رابطه داشتی یعنی احتمالا یکی دو روز قبل موعد پریودت ؟؟ خب باردار نیستی عزیزم چون تخمک گذا ...

اره پنجشنبه هفته پیش بود ک دو سه شب بعدش قرص خوردم و نزدیک پی ام اسم بودم ک باید هفته بعدش ک سه روز پیش میشد پریود میشدم ولی نشدم

ی بسته زعفران دم کن خالص بخور گل گاوزبان بخور از عطاری هام میتونی بپرسی راهنماییت کنن

عزیزم من باردار بودم کلی زعفران غلیظ دم کرده خوردم کلیییی 

و مدام از پله ها میپریدم 

نطفه ی سالم با این چیزا سقط نمیشه 

دکترم بهم گفت همینو و آخرش ساکشن کردم 

استارترم احتمال بارداریش ۱•••٪

اره پنجشنبه هفته پیش بود ک دو سه شب بعدش قرص خوردم و نزدیک پی ام اسم بودم ک باید هفته بعدش ک سه روز ...

آها پنجشنبه قبلش یعنی ۱۵ بود فکر کنم خب بازم فکر نکنم چهار روز قبل موعد آدم باردار بشه چون تخمک گذاری قبل‌تر بوده

عزیزم من باردار بودم کلی زعفران غلیظ دم کرده خوردم کلیییی و مدام از پله ها میپریدم نطفه ی سالم با ای ...

ینی احتمالش کمه؟؟

ساکشن چجوره؟

چن ماهگی میشه انجامش داد؟

ینی احتمالش کمه؟؟ساکشن چجوره؟چن ماهگی میشه انجامش داد؟

والا سخته خب فقط خوبیش اینه یه ربع طول می‌کشه و بعدش دردش قابل تحمله مث درد پریودیه 

فکر نکنم شما باردار باشی حالا پریود شدی بیا اینجا بگو

قرص که خوردی بعد رابطه اون باعث شده پریودت اینجوری بشه مطمئن باش تا چند روز دیگه پریود میشی