2777
2789
عنوان

بعد مرگ مادرم خیلی عوض شدم

176 بازدید | 17 پست

قبلنا یه دختر احساساتی بودم آروم بودم ولی الان بعد مرگ مادرم دیگه اشکام تموم شده بعضی وقتا فشار میاد بهم بغض میکنم دلم میخواد هار هار گریه کنم ولی نمیدونم جرا نمیتونم 

طی این سال ها موقعیت های پیش اومده دل آدم پر شده ولی فقط من نمیتونم بعضی وقتا تو خلوت خودم برای مادرم گریه میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی مادری خیلی سخته خیــــــــــلییییی💔😭

انگار که لال شده باشم من خواهرم ندارم با مادرم مثل دوست بودیم دردل میکردیم بعد مادرم دیگه حرفم احساساتم همش سرکوب میکنم 

انگار که لال شده باشم من خواهرم ندارم با مادرم مثل دوست بودیم دردل میکردیم بعد مادرم دیگه حرفم احساس ...

من اصن بامادرم وقت نگذروندم واقعاشرایط سختیه برات صبرآرزومیکنم🖤🥺

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

انگار که لال شده باشم من خواهرم ندارم با مادرم مثل دوست بودیم دردل میکردیم بعد مادرم دیگه حرفم احساس ...

من همه چیزوتودفترمینویسم دلتنگیام تنهاییام همه چی رو

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤