2777
2789

خواب میبینم مریضم

نه مریض عادی

مثلا یبار سرطان دارم

یبار ایدز دارم

یبار فلجم

واقعا دارم کلافه میشم

تعبیرش بده یا خوب؟

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

عزیزم روح شما به یه چیزی نیاز داره تا قوی بشه

کمی انرژی مثبت واسه مغز و روحت بفرست 

نگران نباش ان شاءالله چیزی نیست

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عکس پروفایلت چه خوشگله کیه؟

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

چشات خوشگه عزیزمیه بلاگره خارجیه اسمش نواداس مشهور بزنی گوگل میاره

مرسی گلم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

خواب رو هیج وقت نباید تعریف کرد 

و اگر خودتون حس کردید تعبیر بدی صدقه بدید و واسه ش آیت الکرسی بخونید و توکل قلبی و زبانی به خدا کنید تا تعبیر نشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خواب رو هیج وقت نباید تعریف کرد و اگر خودتون حس کردید تعبیر بدی صدقه بدید و واسه ش آیت الکرسی بخونید ...

جدی؟ممنونم عزیزم که آگاهم کردی❤🌹

آره عزیزم 😍 خواااهش می کنم عزیز دلم 💖🌹الهی که تمام انرژی های منفی تعریف کردن تون هم رفع بشه

قربونت برم😍همچنین برای خودت عزیزم❤