2777
2789

دوستان من قبلا تو خوابگاه این اتفاق برام افتاده و فوبیا گرفتم و تا یه مدت تنها بودم و سمت رفاقت نمی‌رفتم ولی خوب این ترم با یکی هم اتاق شدم که خیلی دوسش داشتم 

الآنم جدیدا یکی از بچه های اتاق دیگه میاد وسطمون و اونم خیلی بهش توجه میکنهو منم باهاشون شریک میشم ولی خوب میترسم اینم ازم فاصله بگیره و بره سمت اون

شما بودین چیکار میکردین،بعضی وقتا میگم کاش مثل قبل تنها بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ادمی که قراره بره زودتر بره بهترهتو سعی کن انقدر وابسته نشی به ادما

آره راست میگی نباید وابسته شد خودمم نمیخوام ولی نمیدونم چرا به بعضیا وابسته میشم و آخرشم پشیمون

با اینکه میدونم کار اشتباهیه ولی متاسفانه نمیدونم چرا گاهی این اتفاق برام میفته

مگه دبستان که فقط با یکی صمیمی باشیبا همه بگو و بخند داشته باش بخدا کیفش بیشتره تا با یکی دائم زیر گ ...

آره درسته حق با شماست قطعا

ولی ناخداگاه متوجه میشی یکی داره ازت فاصله میگیره و تو هم چاره ای جز کنار کشیدن نداری و خودتم نمیدونی چرا اینجوری شده