2777
2789
عنوان

سوال درباره مرده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 80 پست
اونکه جن بوده من به وجود جن اعتقاد دارم

من پسرعمم فوت میکنه به پسر کوچیکش نمیگن الکی میگن بابات رفته مسافرت اینم بعد چند وقت صبح از خواب پا میشه به مادرش میگه مامان بابا تو خوابم اومد گریه کردم گفتم دلم برات تنگ شده بغلم کرد برد منو فلان جا و گف هر وقت دلت تنگ شد بیا اینجا دیدن بابا قشنگ همونجا که دفنش کرده بودن رو گفته بود به پسرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیای پس از مرگ رو نمیشه فهمید

اما اگه وجود داشته باشه کسی که از دنیا میره تحت تاثیر جایی که هست و شکلی که بهش تبدیل شده دیگه با این دنیا ارتباطی نداره 

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

[QUOTE=364085722]دنیای پس از مرگ رو نمیشه فهمید اما اگه وجود داشته باشه کسی که از دنیا میره تحت تاثیر جایی که هست و ...[/QUOTمنم حس میکنم ارتباط قط میشه مگر اینکه خدا اجازه بده

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

من پسرعمم فوت میکنه به پسر کوچیکش نمیگن الکی میگن بابات رفته مسافرت اینم بعد چند وقت صبح از خواب پا ...

الهی....

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

یه پیرمردی‌از اقوام‌دورکه با پسرش زندگی میکرد نصف شب حدود ساعت دوشب از خواب بیدار شد و عروسشو صدا زد ...

خب اون دونفر برای مرگش اومده بودن همون عزرائیل حساب میشن دیگه این ماجرا چه ربطی به اون دنیا داره اینا همش تو همین دنیا هست روی همین زمین  

خب اون دونفر برای مرگش اومده بودن همون عزرائیل حساب میشن دیگه این ماجرا چه ربطی به اون دنیا داره این ...

به‌هرحال‌اینا‌با آیات قرآن عزیز‌تطابق‌داره

نمیشه‌ که‌نصف‌گفته های قرآن‌راست باشه نصفش دروغ

آقا هستم

چقدر عجیب واقعا همه چیز این دنیا عجیبه 😬

البته حق داری منم اگه هیچ نشون و چیزی نداشتم شاید شک میکردم اما خب خدا بهم خیلی نشون داده منم اصلا مومن و پاک نیستم ولی هیچوقت خوبیهای خدارو فراموش نمیکنم در حالیکه کلی هم ناکامی و ظلم تو زندگی دیدم

من پسرعمم فوت میکنه به پسر کوچیکش نمیگن الکی میگن بابات رفته مسافرت اینم بعد چند وقت صبح از خواب پا ...

قضیه‌جالب مرگ‌محمد‌شوشتری‌رو‌تو‌گوگل سرچ‌کنین‌وبخونین

خیلی عجیب‌وجالبه

آقا هستم

البته حق داری منم اگه هیچ نشون و چیزی نداشتم شاید شک میکردم اما خب خدا بهم خیلی نشون داده منم اصلا م ...

زندگی خودم پر از سختی بوده من هیچوقت منکر خدا نیستم ،فقط راجب دنیای بعد از مرگ ک روح می‌ره اونجا به چه شکل هست یا اون دنیا برای چی یا تا کی اونجا هستیم برای چی خیلی مبهم هستم 

زندگی خودم پر از سختی بوده من هیچوقت منکر خدا نیستم ،فقط راجب دنیای بعد از مرگ ک روح می‌ره اونجا به ...

اون چیزا که بعد مرگ هممون میفهمیم الان به قول شما تو دنیای مادی هستیم نمیشه اینجا به عنوان یه انسان معمولی حقیقت های معنوی رو بهش برسیم که خدا خودش حسابرسی میکنه