2777
2789
عنوان

به نظرتون لمینت خوبه یانه

79 بازدید | 12 پست

میخام لمینت کنمشوهرم راضی شده ولی خودم دودلم ک خوب میشه یانه؟؟میگن به سردی و گرما حساسیت پیدا میکنه؟؟میگن احتمال شکستن هست ؟؟موندم چه کنم ؟دندونایخودم جنس ندارن و هردم باید دندوت پزشکی باشم لطفا راهنماییم کنید 

من انجام دادم

ب سردی گرمی حساس نیست شکستگی داره و زیادم تراش نخورد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرا کامپوز نکنی؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن یعد چند سال باز دوباره باید ترمیم کنی ولی لمینت سال ها رو دندونه

نچرالش رو انجام بده با رنگ طبیعی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

😐😐😐دندون خودت حتی خرابش از مصنوعی و ایمپلنت بهترهتا جایی که میشه باید درمان کرد

دندونی ک دست دندونپزشک بهش بخوره دیگه هر دیقه خراب میشه همش باید بری درستش کنی

کسی جنس دندونش خوب نیس واقعا نباید هزینه پر کردن و عصب کشی بده چون خیلی اذیت میشه اگه پولش باشه بهتره همه رو بکشه برو یه دست بذاره یبار درد. بکشه بهتره چون واقعا دندون چیز مهمیه

دندونی ک دست دندونپزشک بهش بخوره دیگه هر دیقه خراب میشه همش باید بری درستش کنیکسی جنس دندونش خوب نیس ...

موافق نیستم

دندون پزشک خوب برید همیشه دندوناتون سالمه

مشکلات دندون علاوه بر جنسش به متریال مصرفی دندانپزشک و میزان مهارت هم بستگی داره

معجزه کن صبر مرا 
موافق نیستمدندون پزشک خوب برید همیشه دندوناتون سالمهمشکلات دندون علاوه بر جنسش به متریال مصرفی دندان ...

حرف شما درسته تا زمانی ک طرف جوون هست و میتونه درد رو تحمل کنه اما نصف ایران الان مشکل قند دارن و هزار تا چیز دیگه ک باعث میشه لثه زود ضعیف بشه و دیگه تو سنین بالا نمیشه دندون گذاشت 

بازم یچیز کاملا سلیقه ای هست دوست من😊نظر شما قابل احتزامه